Αυτή είναι η θεραπεία αντιγήρανσης που κάνουν όλοι στις Κάννες!

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις Κάννες είναι λογικό κάθε μικρό ή/και μεγάλο info που φτάνει στα αυτιά μας να μας αφορά. Όπως, ας πούμε, τη θεραπεία που κάνουν οι stars όταν επισκέπτονται το φεστιβάλ για να περπατήσουν με super λαμπερό πρόσωπο στο κόκκινο χαλί.

Στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez υπάρχει το spa L.Raphael το οποίο κάθε χρόνο και με αφορμή αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός λανσάρει μια ολοκαίνουρια θεραπεία (το 2015 ήταν το Diamond OxyLift Facial). Για το 69ο φεστιβάλ, λοιπόν, οι θεραπείες που προτείνει είναι δύο: η Ultra Power C Lift (€890) και η Power C Cure (€790).

Και οι δύο αντιγηραντικές θεραπείες αποτελούν έναν συνδυασμό ηλεκτρικού παλμού με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό cocktail, ενώ για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα οι experts του spa προτείνουν και την θεραπεία 30 ημερών για το σπίτι, την Power C Cure (μια μάσκα καθημερινά).

Πώς θα το κάνεις κι εσύ!
Για εμάς εδώ η βιταμίνη C και η ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση δεν είναι κάτι νέο μιας και σου είχαμε ξαναγράψει γι’αυτή και πόσο σημαντικό είναι να την βάλεις στην ρουτίνα σου! Κάνε κλικ, λοιπόν, εδώ και δες τις κρέμες και τα serum που σου προτείνουμε με βιταμίνη C!

Read More

And More