Αυτή η fitness blogger σταμάτησε να ξυρίζεται και τώρα ζει πιο απελευθερωμένη από ποτέ

Αυτή η beauty κίνηση δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Συμφωνώ, όμως, στο εξής: καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει στο σώμα του ό,τι μα ό,τι τον ευχαριστεί από την στιγμή που δεν είναι εις βάρος κάποιου άλλου.

Προχωρώντας στο beauty νέο, τώρα: η fitness blogger Morgan Mikenas πήγαινε γυμνάσιο όταν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε bullying από τους συμμαθητές της για την τριχοφυϊα στα πόδια της. Θυμάται τον εαυτό της να γυρίζει σπίτι κλαίγοντας και η μητέρα της της έδειξε πώς να ξυρίζεται. Έκτοτε ήταν κάτι που έβαλε στην καθημερινή της ρουτίνα μέχρι που “έφτασε μια μέρα που όπως ήμουν στο μπάνιο μου σκέφτηκα γιατί να το κάνω αυτό στον εαυτό μου;”. Και τότε πήρε την απόφαση να σταματήσει να ξυρίζεται!

Και συνεχίζει (κι εγώ μαζί της σαν να μην τρέχει τίποτα): “Όποτε άφηνα τις τρίχες στα πόδια μου να μεγαλώσουν κατά το παρελθόν, ένιωθα βρώμικη και θα ντρεπόμουν γιατί μόνο οι άντρες έχουν τρίχες στα πόδια! Οπότε αναγκαζόμουν να ξυρίσω τα πόδια μου για να νιώσω sexy και ποθητή. Όχι πια! Ειλικρινά, λατρεύω τις τρίχες μου! Λατρεύω τις τρίχες που μεγαλώνουν στο σώμα μου. Θέλω απλώς να είμαι όσο πιο φυσική γίνεται”, είπε στο popsugar.

Όσον αφορά το αγόρι της; Σύμφωνα με την ίδια, την ενθαρρύνει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και την κάνει να νιώθει καλύτερα. Και σύμφωνα με εκείνη, από την στιγμή που σταμάτησε να ξυρίζεται νιώθει πιο όμορφα από ποτέ. Τώρα, αν μερικές (έστω και… πολλές μερικές!) είναι ο λόγος που διανύεις την καλύτερη φάση της ζωής σου, τότε αυτό δεν είναι μια προβληματική αντιμετώπιση και από την άλλη μεριά;

Σχόλια;

Read More

And More