Αυτή η make up artist έχει λεύκη και χρησιμοποιεί το μακιγιάζ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η Lauren Elyse ήταν παιδάκι όταν διαγνώστηκε πρώτη, πρώτη φορά με λεύκη, μια ασθένεια που επιτίθεται στη μελανίνη μας με αποτέλεσμα να δημιουργεί λευκές στάμπες στην επιδερμίδα. Στην αρχή, η λεύκη επηρέασε μόνο τα γόνατά της ενώ μεγαλώνοντας εξαπλώθηκε και στο υπόλοιπο σώμα, τα χέρια και το πρόσωπό της.

Η ίδια σήμερα είναι make up artist. Κατά πάσα πιθανότητα, η κατάσταση αυτή επηρέασε πολύ την απόφασή της να ασχοληθεί με το μακιγιάζ. Αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις, όχι για να την καλύψει! Η Lauren Elyse χρησιμοποιεί την λεύκη της για να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα beauty looks που μοιάζουν περισσότερο με έργα τέχνης. Και για να το διαπιστώσεις και μόνη σου, δες παρακάτω μερικά από αυτά που έχει ανεβάσει στο instagram της…


PS: παραπάνω την βλέπουμε να έχει υιοθετήσει και την τάση του dot eyeliner με μικροσκοπικές τελίτσες στην ρίζα του κάτω βλεφάρου που σου δείξαμε εδώ.


Η ίδια δεν είχε πάντα αυτή την αυτοπεποίθηση σε σχέση με την επιδερμίδα της. “Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για μένα να συνηθίσω τη λεύκη γιατί δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Νόμιζα ότι όλα αυτά τα σημάδια στο πρόσωπό μου θα λειτουργούσαν άσχημα αλλά πλέον συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Τα χρησιμοποιώ για να αναδείξω το μακιγιάζ που κάνω!”, είχε πει στο Refinery29 σε συνέντευξή της.

Και δεν είναι η μόνη! Ευτυχώς, τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει τόσο πολύ πια κι έχουν έρθει πιο κοντά στο real beauty που η ομορφιά της ψυχής σου, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου μπορούν να υπερκαλύψουν οποιαδήποτε ατέλεια. Ή για να στο πω αλλιώς, αυτές οι ατέλειες είναι που μας κάνουν πιο ενδιαφέρουσες!

PS: Παραπάνω η Winnie Harlow, top model που κάνει τεράστια καριέρα τώρα στα catwalks!

Read More

And More