Αυτή η youtuber θέλει να αγαπήσεις τον εαυτό σου! Να πώς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτουμε πάνω σε ένα βίντεο στο οποίο μια beauty blogger- youtuber- vlogger ξεβάφεται μπροστά από μια κάμερα ή εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όμως, κάθε φορά αυτό μπουστάρισμα μας αρέσει πολύ και αν πρόκειται να βοηθήσει έστω και μια από εσάς να νιώσετε λίγο καλύτερα με τον εαυτό σας, ή να τον αγαπήσετε κάμποσο περισσότερο, αξίζει η αναπαραγωγή!

Σημερινή πρωταγωνίστρια της θέλω να σε αγαπήσεις στήλη είναι η Stephanie Villa η οποία έβγαλε το μακιγιάζ της για λογαριασμό του Refinery. Όπως θα την δεις να λέει στο βίντεο έχοντας Κινέζα μητέρα και μισό κινέζο- μισό Ισπανό πατέρα, ένιωθε πάντα ότι τα χαρακτηριστικά της δεν ήταν τα καλύτερα: τα μάτια της ήταν πολύ μικρά, το πρόσωπό της μεγάλο και στρογγυλό και πάει λέγοντας. Στην πορεία, όμως, έμαθε να αγαπά τον εαυτό της και δημιούργησε μια μικρή κοινότητα στην οποία παρακινεί και άλλα κορίτσια να το κάνουν!

Δες το βίντεο παρακάτω…

Κανείς δεν είναι τέλειος και τελικά αυτός ο μη τέλειος εαυτός μας είναι φανταστικός! Και πολύ πιο ενδιαφέρον από το αν είμασταν αψεγάδιαστες!

Read More

And More