Αυτό είναι το gadget που κάνει την επιδερμίδα της Khloe Kardashian flawless. Πού θα το βρεις

Αν ακολουθείς την Khloe Kardashian στο instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι εκτός από τέλειο, πλέον, σώμα έχει και flawless επιδερμίδα, αυτή που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως το μυστικό της είναι μερικές πανάκριβες κρέμες και άλλες τόσες επισκέψεις σε top δερματολόγους, εκείνη ορκίζεται πως ένα μικρό gadget την βοηθάει να έχει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα της.

Το καλύτερο part; Αυτό το gadget δεν κοστίζει μια περιουσία (για την ακρίβεια κοστίζει πολύ λιγότερο από 100 δολάρια) και με ένα κλικ μπορείς να το παραγγείλεις online και να το κάνεις δικό σου!

“Το αποκαλώ μαγικό ραβδί ομορφιάς! Η Nurse Jamie στην οποία εμπιστεύομαι την επιδερμίδα μου δημιούργησε αυτό το beauty gadget, το Uplift Massage Beauty Roller, το οποίο χρησιμοποιείται για να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου με τουρμαλίνη (πολύτιμος μαύρος λίθος) ώστε να συσφίγγουν οι μυς και να βελτιώνεται η κυκλοφορία στο πρόσωπο και το λαιμό. Δεν κάνεις απλώς lifting και βελτιώνει την εικόνα του προσώπου αλλά βοηθά και την επιδερμίδα να απορροφήσει καλύτερα κάποια συστατικά. Αυτός ο μαγικός θησαυρός είναι ότι πρέπει μετά από ταξίδι ή πάρτυ”, έγραψε η ίδια στο application- site της.

Από την θεωρία στην πράξη: αν όσα έγραψε η Khloe σε εντυπωσίασαν και αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ το μαγικό beauty ραβδί της, σημείωσε πως θα το βρεις στο net-a-porter, δηλαδή εδώ, και κοστίζει 69 δολάρια.

Εν τω μεταξύ: όλες οι διάσημες χρησιμοποιούν ένα beauty gadget από πολύτιμο λίθο για να κάνουν μασάζ στο πρόσωπό τους οπότε μιλάμε για hot trend! Κάνε κλικ εδώ και δες ποιο είναι αυτό το αγαπημένο gadget της Alicia Keys!

Read More

And More