Αυτό είναι το no1 bronzer στην Μεγάλη Βρετανία! Υπάρχει στην Ελλάδα και σε travel size!

Το bronzer είναι μια must have αγορά όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά για όλο το χρόνο. Γιατί κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει αυτή τη λάμψη στο πρόσωπο, να σου διώξει την ωχρή όψη και να σε δείξει ξεκούραστη όσο αυτό.

Όμως, με την ζήτηση σε bronzer να αυξάνεται, αυξάνονται και όλα εκείνα τα προϊόντα που μπορείς να έχεις στην διάθεσή σου. Και τελικά: ποια είναι η σωστή απόχρωση; Ποια είναι η τέλεια υφή; Μια λύση για να ξέρεις ότι έχεις κάνει την σωστή επένδυση και πως τίποτα δεν θα πάει λάθος είναι να επενδύσεις σε ένα best seller. Σε πρόσφατη beauty έρευνα προέκυψε ότι no1 προϊόν στην μεγάλη Βρετανία είναι το hoola της benefit. Πρόκειται για ένα all time classic κι αγαπημένο προϊόν που ταιριάζει σε κάθε απόχρωση και άρα δεν θα χρειαστεί να διαλέξεις την ιδανική.

Το καλύτερο part; To hoola της benefit έρχεται και σε travel size για να χωράει και στο πιο μικροσκοπικό τσαντάκι σου και να το έχεις μαζί σου 24/7 και, όπως είπαμε, όχι μόνο καλοκαίρι!

Κοστίζει €19.50 και το βρίσκεις στα Sephora. Επίσης, εδώ μπορείς να βρεις ένα τέλειο tutorial για να κάνεις το νέο bronzing makeup, χωρίς υπερβολές, ακριβώς όπως επιβάλλεται τώρα!

Read More

And More