Αυτό είναι το πιο διάσημο προϊόν φροντίδας για νύφες σύμφωνα με το pinterest

True story: αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας σε λίγο καιρό, αν είσαι αρραβωνιασμένη ή ακόμη και αν ο γάμος είναι στα μακροπρόθεσμα πλάνα σου, σίγουρα θα έχεις στο pinterest σου το απαραίτητο board. Α, ναι! Προϋπόθεση: να έχεις pinterest!

Πριν λίγες μέρες η ομάδα του Pinterest δημοσίευσε το wedding report για το 2017 το οποίο περιέχει πληροφορίες σε σχέση με το τι ψάχνουν περισσότερο όσον αφορά τα ταξίδια του μέλιτος, τα νυφικά, τα λουλούδια, την διακόσμηση των τραπεζιών και φυσικά υπάρχει και ειδικό beauty section!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το beauty section οι μάσκες χειλιών αυξήθηκαν σε αναζήτηση σε ποσοστό 388% μέσα σε έναν χρόνο! Και αν αυτό δεν δείχνει τάση τότε… τι;

Αν και στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει ιδιαίτερη έξαρση, με αρκετή αναζήτηση μπορείς να βρεις κάποιες sheet masks χειλιών όπως η Rose Lip Mask των Sephora η οποία μάλιστα α) έχει πολύ καλή τιμή αφού κοστίζει €2.60 ενώ β) η αντίστοιχη ματιών είναι η αγαπημένη της Kylie Jenner.

Πάντως: αν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας θα ήθελα πολύ να μάθω τι είναι αυτό που ψάχνεις περισσότερο στο instagram σε σχέση με το beauty! Έλα να το συζητήσουμε!

Read More

And More