Αυτό το αγόρι έβαλε την κοπέλα του να τον βάψει για τον πιο cute λόγο!

Αντί προλόγου: αυτή η ιστορία που αφορά τις σχέσεις θα σε κάνει α) να συγκινηθείς και β) να πιάσεις τα πινέλα να βάψεις το αγόρι σου για να διαπιστώσεις πόσο σε αγαπάει. Αν δεν το κάνει θα θες γ) να τον χωρίσεις!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tatyanna Snyder (@cakefacetaty) στις


Όλοι-ες κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε θελήσει τόσο πολύ να βρούμε εισητήριο για μια συναυλία που θα δίναμε τα πάντα για να συμβεί. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με το ζευγάρι που βλέπεις παραπάνω, την Tatyanna Snyder και τον Jordan Shetrone που σχεδίαζαν να πάνε στο Coachella το 2017.

Εν συντομία, το story είναι το εξής: το αγόρι πρότεινε στο κορίτσι που δεν είχε τα χρήματα να της κάνει δώρο τα εισητήρια αλλά εκείνη δεν ήθελε. Τότε της είπε, μιας και η δουλειά της είναι make up artist να κλείσουν κανονικά μεταξύ τους ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του κάνει μακιγιάζ και την πληρώσει. Ήταν η δουλειά της, θα πληρωνόταν γι’αυτή και… ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, οπότε δεν μπορούσε να του το αρνηθεί. Και τελικά, έτσι έγιναν τα πράγματα.

“Έκλεισε μαζί μου ραντεβού το Σάββατο για ένα κανονικό full make up με glitter, eyeliner, βλεφαρίδες, τα πάντα!”, είπε το κορίτσι στο Buzzfeed που δημοσίευσε πρώτο το story προτού γίνει viral και γράψει γι’αυτό όλος ο beauty κόσμος!

Φυσικά και το κορίτσι πόσταρε photo before- after του αγοριού της κερδίζοντας χιλιάδες Like και άλλα τόσα retweets. Λοιπόν, αν αυτό δεν είναι ό,τι πιο cute έφτασε στα αυτιά σου τελευταία, τότε… τι;

Κι επίσης, τα πράγματα είδες που δεν είναι τελικά πάντα όπως φαίνονται; Γι’αυτό μην βιάζεσαι να κρίνεις!

Read More

And More