Αυτό το αγόρι που έκοψε τα μαλλιά του είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που είδαμε τελευταία!

Υπάρχουν κάποια άρθρα που γράφονται στον αυτόματο γιατί σου μεταφέρουν μια πληροφορία για το τάδε ή το δείνα trend κι εσύ που το γράφεις δεν έχεις καμία συναισθηματική φόρτιση. Και υπάρχουν και κάποια άλλα άρθρα που γράφεις και σβήνεις γιατί ότι και να γράψεις (και να σβήσεις!) είναι πολύ λίγο σε σχέση με το πόσο τεράστια και μεγαλειώδης είναι η beauty είδηση που έχεις να διαχειριστείς. Αυτό το θέμα, λοιπόν, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.

Πριν δύο χρόνια ο δεκάχρονος πλέον, Thomas Moore, είδε ένα βίντεο με ένα κορίτσι που έχασε τα μαλλιά του εξαιτίας του καρκίνου. Τότε ήταν η στιγμή που πήρε την απόφαση να μακρύνει τα δικά του μαλλιά με σκοπό να τα κουρέψει και να της τα χαρίσει.

Κατά την διάρκεια των δύο αυτών χρόνων, έπρεπε να κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκια για να διατηρηθούν σε μια καλύτερη κατάσταση κάτι το οποίο ήταν αρκετά άβολο για τον μικρό, είπε η θεία του Amber Ray στο Buzfeed.

Υπήρχαν κάποιες φορές που το αγόρι δυσκολεύονταν αλλά κάθε φορά που συνέβαινε αυτό προσπαθούσε να σκεφτεί γιατί είχε αρχίσει να μακραίνει τα μαλλιά του, οπότε αυτό του έδινε κουράγιο να συνεχίσει.


Τελικά, μετά από πάρα πολύ κόπο το αγόρι κατάφερε να φτάσει το στόχο του και μόλις λίγες μέρες πριν έκοψε τα μαλλιά του, από τα οποία δημιουργήθηκαν τρεις περούκες (!) ενώ η photo από το πριν και μετά που ανέβασε η θεία του στο twitter είχε πάνω από 50.000 retweets.

Αν η κίνηση αυτή του μικρού σε συγκίνησε πολύ και αν θες να κάνεις κάτι αντίστοιχο, το Pantene Pro-V και σε ο ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζουν τη δράση “Χάρισε Δύναμη” για δεύτερη συνεχή χρονιά. Stay tuned γιατί ετοιμάζουμε άρθρο με όλα τα info!

Read More

And More