Αυτό το κινέζικο εστιατόριο σερβίρει… sheet masks!

Μόνο αν βάζεις soy sauce ακόμη και στα μακαρόνια σου ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Και αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να ξυπνάς το επόμενο πρωί με πρησμένα μάτια- πρησμένο πρόσωπο- πρησμένα όλα. Γιατί το κινέζικο μπορεί να είναι… yummy- yuymmy αλλά να που κάνει και αυτή τη φοβερή κατακράτηση. Εκτός αν πας σε αυτό το κινέζικο εστιατόριο για φαγητό…

Το Chez Maxi Oriental είναι ένα κινέζικο εστιατόριο στο Μόντρεαλ που μαζί με την τηγανητή μπανάνα σου σερβίρει στο τέλος… sheet masks! Yeap, αυτές τις εμποτισμένες με ευεργετικά συστατικά μάσκες που βάζεις στο πρόσωπό σου και με την σειρά τους κάνουν θαύματα!

Την παραπάνω photo ανέβασε μια Reddit user και φυσικά έγινε αμέσως viral! Στο Refinery29 το εστιατόριο επιβεβαίωσε ότι είναι κάτι που γίνεται πλέον συστηματικά. Αλλά πώς ξεκίνησε αυτή η ιδέα σε πρώτη φάση; “Ξεκινήσαμε να το κάνουμε στην γιορτή της μητέρας ένα χρόνο πριν, ως δώρο για τις γυναίκες πελάτισσές μας που βρίσκονταν στο εστιατόριο εκείνη τη μέρα. Αντί να τους κάνουμε δώρο τα συνηθισμένα λουλούδια, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραίο να δώσουμε κάτι πρακτικό και χρήσιμο. Οι συγκεκριμένες μάσκες είναι μονές και εύκολες και να τις χρησιμοποιήσεις και να τις μεταφέρεις. Μάλιστα, έγιναν τόσο δημοφιλείς που μετά από εκείνη τη μέρα είχαμε πελάτισσες που μας τις ζητούσαν και ήταν διατεθειμένες να τις αγοράσουν κιόλας. Έτσι αποφασίσαμε να τις καθιερώσουμε!”, δήλωσε μια υπάλληλος.

Τώρα, αν με ρωτάς, είμαι τόσο beauty junkie που φυσικά και θα έκανα στέκι μου ένα τέτοιο εστιατόριο και μάλιστα θα δοκίμαζα τις μάσκες επί τόπου.

Μέχρι, όμως, να εφαρμοστεί μια αντίστοιχη ιδέα στην Ελλάδα κάνε κλικ εδώ, μάθε τα πάντα για τις sheet masks (σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις ήδη) και δες ποιες είναι οι αγαπημένες μας αλλά και τι κάνουν!

Read More

And More