Αυτό το νεογέννητο κοριτσάκι είναι η νέα beauty star του internet! Δες γιατί!

Στον beauty κόσμο όλα αυτά τα χρόνια έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά κι έχουν ξοδευτεί άλλες τόσες εργατοώρες από εμάς τις beauty editors που προσπαθούμε να δώσουμε λύση. Από την άλλη υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών που δεν θα τις απασχολήσει ποτέ το συγκεκριμένο θέμα. Και σίγουρα όχι το κοριτσάκι που θα δεις παρακάτω…

Λέγεται Isabelle Kaplan, είναι μόλις δύο μηνών και είναι η νέα star του internet! Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά της μικρής, η κυρία Mackenzie ανέβασε αυτή τη photo στο facebook της κι έπειτα η ξαδέρφη της την πήρε και την ανέβασε στο reddit. Μέσα σε λίγα λεπτά η φωτογραφία της μικρής έγινε viral!

Μάλιστα, ο μπαμπάς της, David Kaplan, μίλησε στο ABC News και είπε ότι κι εκείνος όταν γεννήθηκε είχε ακριβώς τα ίδια μαλλιά. “Η μητέρα μου ακόμη θυμάται πως όταν ήμουν τριών μηνών έπρεπε να μου κόψει τα μαλλιά γιατί έμπαιναν μέσα στα μάτια και με ενοχλούσαν!” είπε.

Το αμέσως επόμενο step ήταν να κυκλοφορήσουν στα social φωτογραφίες με τα μαλλιά της μικρής και άλλα πρόσωπα, όπως μεταξύ άλλων του ποιητή Edgar Allan Poe κάτι που ήταν αναμενόμενο μιας και τα μαλλιά της Isabelle μοιάζουν περισσότερο με μαλλιά anchorman ειδήσεων παρά με νεογέννητου!

Πάντως, οι γονείς δηλώνουν περήφανοι και πως δεν τους ενοχλεί καθόλου που το θέμα του μωρού τους έχει πάρει τόσες διαστάσεις!

Read More

And More