Αυτό το serum υπόσχεται πιο σαρκώδη χείλη!

Είναι κάποιες beauty αφίξεις που με ενθουσιάζουν! Είτε γιατί 1. δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο να κυκλοφορεί στην αγορά, είτε γιατί 2. το packaging του είναι υπερθεαματικό, είτε γιατί 3. είναι ένα ακόμη beauty challenge για μένα- να το δοκιμάσω να δω αν κάνει όσα υπόσχεται ή όχι!

Αυτό ακριβώς (το 1 και το 3) συνέβη όταν στο γραφείο έφτασε το serum χειλιών, Rapid Collagen Infusion For Lips του Murad. Καταρχήν, μιλάμε για ένα serum που τοποθετείται μόνο πάνω στα χείλη και γύρω από αυτά, άρα μιλάμε για ένα πολύ, πολύ εξειδικευμένο προϊόν. Δεύτερον, από τις έρευνες που έγιναν για το συγκεκριμένο προϊόν προέκυψε ότι το 81% των γυναικών που το δοκίμασαν απέκτησαν πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη μετά από εντατική χρήση μιας εβδομάδας. Δεν είχα παρά να το δοκιμάσω…

/

Δεν πρόκειται για lip plumper, δηλαδή προϊόν χειλιών που να περιέχει πιπερόριζα ή κάποιο άλλο συστατικό που να μεγαλώνει τα χείλη γι’αυτό αφενός δεν έχει instant αποτέλεσμα, την στιγμή που το φοράς δηλαδή, και αφετέρου δεν αφήνει αυτή την αίσθηση καψίματος στα χείλη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάτω από το κραγιόν ή το gloss σου αλλά και περιμετρικά των χειλιών πάνω στις λεπτές γραμμές και αυτό που έχω να πω είναι πως μετά από τέσσερις μέρες χρήσης βλέπω διαφορά σε αυτές τις κάθετες γραμμές στα χείλη μου, κάτι που με απασχολεί περισσότερο.

Και αν με ρωτούσες αν θα επένδυα ξανά στο προϊόν θα έλεγα ξεκάθαρα ναι!

PS1: το προϊόν κοστίζει €20.00 και μπορείς να το βρεις εδώ.
PS2: Αν θες άμεσο αποτέλεσμα εδώ μπορείς να δεις μερικά από τα αγαπημένα μας lip plumpers που κάνουν πιο juicy χείλη εδώ και τώρα!

Read More

And More