Αυτό το trend είναι huge! Η Kim Kardashian εντελώς αμακιγιάριστη στο Paris fashion week!

Πλέον δεν υπάρχει καμία αφμφιβολία ότι το bare face, η τάση δηλαδή του να πηγαίνεις ακόμη και σε πολύ επίσημες εκδηλώσεις χωρίς καθόλου μακιγιάζ, είναι Η ΠΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ όπως σου γράψαμε κι εδώ!

Γιατί την στιγμή που εμείς πληκτρολογούσαμε αυτές τις γραμμές για το bare face, η Kim Kardashian αποφάσισε να πάει στο show του οίκου Balenciaga και στο Paris Fashion Week χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Και μπορεί η βασίλισσα του make up να έχει κατά καιρούς αποφασίσει να το αφαιρέσει, αλλά αυτό έχει γίνει μόνο στο πλαίσιο στο social και ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ!

Άρα: μιλάμε για τεράστια τάση!

Η ίδια πηγαίνοντας στο show του οίκου Balenciaga ανέβασε μια photo της που έγραφε: “Balenciaga. No make up today”, ενώ λίγο αργότερα την ίδια photo ανέβασε και ο προσωπικός της make up artist, Mario Dedivanovic, ο οποίος έγραψε ότι η Kim φορούσε μόνο ενυδατική.

Πώς είναι, όμως, για την Kim που κάποτε είχε δηλώσει πως αν περνούσε από το χέρι της θα είχε μακιγιάζ στο πρόσωπό της 24/7; Λίγο μετά το show ανέβασε στο snapchat της ένα βιντεάκι στο οποίο έλεγε ότι ήταν ωραίο που δεν ξόδεψε τον χρόνο της στην καρέκλα του μακιγιάζ!


Το πιο δυνατό μήνυμα που πρέπει να περνάει πάντως από το trend του bare face είναι κάτι πιο πέρα από το να κάνεις μακιγιάζ ή να μην κάνεις! Είναι το μήνυμα ότι μπορείς να διαθέτεις τον εαυτό σου εσύ όπως ακριβώς θες και να κάνεις ή να μην κάνεις make up ανάλογαμε τις ορέξεις σου. Γιατί μιλάμε για εσένα! Και το δικαίωμα της επιλογής (ακόμη και στο μακιγιάζ) είναι αναφαίρετό σου δικαίωμα!

Read More

And More