Αυτό το trick με τις ψεύτικες βλεφαρίδες έγινε viral! Και είναι τέ-λει-ο!

Έχω βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες 6-7 φορές στη ζωή μου. Και αν δεν είναι και πολλές οι φορές μου είναι υπεραρκετές για να ξέρω πού θα καταλήξουν: στον κάδο. Γιατί ενώ θεωρητικά οι βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τρεις και τέσσερις φορές ακόμη, συμβαίνει όταν τις φοράω να ξενυχτάω λίγο παραπάνω και να τις βγάζω όπου κι όπου και όπως- όπως. Το έχω κάνει και στο αυτοκίνητο την ώρα που με έχει πιάσει κόκκινο φανάρι.

Είμαι παραπάνω από σίγουρη ότι στην παραπάνω περιγραφή είδες πολλά πράγματα από τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν αρκεί: θα ήθελες μια αντιπρόταση! Μια λύση για το πώς θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις βλεφαρίδες σου ξανά και ξανά.

Την λύση έδωσε η Dani, μια κοπέλα από το twitter, η οποία ανέβασε μια photo που δείχνει να αποθηκεύει τις βλεφαρίδες της μέσα σε ένα κουτάκι που περιέχονταν στο αυγό Kinder. Το θυμάσαι; Εκεί μάλιστα φαινόταν να αποθηκεύει και μια μικρή κόλα για βλεφαρίδες ώστε να μπορεί να τις τοποθετεί οπουδήποτε.

Η photo είχε 53.000 Likes, 13.000 retweets και κάμποσα σχόλια ενθουσιασμού. Πράγμα που μου δίνει να καταλάβω ότι λατρεύετε τις huge βλεφαρίδες οπότε:

Read More

And More