Αυτό το video με τη μάσκα έγινε viral! Και είναι τόσο αστείο που θα σε κάνει να… πονέσεις!

Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος. Σωστά; Αλλά να που κάποιες φορές προτιμάς ας πούμε, να βάλεις ξυράφι παρά να υποστείς όλον εκείνο τον πόνο από την αποτρίχωση με κερί. Και αν έχει τύχει να φύγεις στα μισά μιας αποτρίχωσης με laser στο μπικίνι, εγώ κι εσύ συνεννοούμαστε τέλεια! Αλλά εγώ κι εσύ δεν έχουμε ζήσει τίποτα σε σχέση με αυτό που έζησε αυτό το κορίτσι!

Πρόκειται για την Cachet Raynor η οποία έκανε μια μάσκα προσώπου και όταν πήγε να την βγάλει ούρλιαζε από τον πόνο! Δες παρακάτω το βίντεο που έγινε viral αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες είχε περισσότερα από 55.000 retweets και 65.000 Likes!

Η ίδια είπε για τη μάσκα που αγόρασε από το amazon ότι κάνει τέλεια δουλειά αλλά είναι πολύ δύσκολο να την αφαιρέσεις από το πρόσωπό σου! Πρόσθεσε επίσης ότι ακολούθησε απόλυτα τις οδηγίες και άφησε τη μάσκα για μια ώρα στο πρόσωπό της. Εχμμ! Κι εδώ κάπου εντοπίζεται το λάθος της: αλήθεια, ποια μάσκα αναγράφει στις οδηγίες της ότι μένει στο πρόσωπο για μια ολόκληρη ώρα; Σίγουρα όχι αυτή!

Πάντως, αν αυτό το βίντεο σου προκάλεσε τέτοιο beauty πανικό που σου πέρασε από το μυαλό να μην ξανακάνεις ποτέ μάσκα στη ζωή σου, να σου πω ότι α) συμβαίνει σπάνια και β) αν τυχόν σου συμβεί μπορείς εύκολα να τηβν αφαιρέσεις με ζεστό νερό και σαπουνάκι!

Και τώρα, μπορείς να στείλεις ελεύθερα το comment σου: τι σκέψεις σου περνάνε από το μυαλό βλέποντας αυτό το βίντεο;

Read More

And More