Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι πωλήσεις κραγιόν αυξάνονται συνέχεια!

Είναι αυτή η υπέροχη αίσθηση που έχεις όταν βγεις για beauty shopping και όταν πέσεις πάνω στο πιο υπέροχο κραγιόν του κόσμου! Και τώρα που το καλοσκέφτεσαι, μερικά χρόνια πριν δεν θα σκεφτόσουν ότι κάποτε θα είχες όλα αυτά τα κραγιόν ή ότι θα έβγαινες με ένα κατακόκκινο χρώμα στα χείλη σου. Μέχρι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία Mintel (παγκόσμια εταιρία ερευνών για την αγορά), οι πωλήσεις των κραγιόν μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν αυξηθεί κατά 12%! Σύμφωνα επίσης με την ίδια έρευνα 2 στις 5 γυναίκες άρχισαν να αγοράζουν με μανία κραγιόν τα τελευταία χρόνια, ενώ οι πωλήσεις στις ηλικίες 16-24 αυξήθηκαν κατά 48%!

Ποιος είναι ο λόγος που ζούμε το lipstick phenomenon για δεύτερη φορά μετά το ’40; Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί πολλές stars που είναι fan της more is more λογικής όπως η Lupita Nyong’o, η Sienna Miller και η Emma Watson.

Ωστόσο, αναμένεται και περαιτέρω αύξηση καθώς οι εταιρίες καλλυντικών λανσάρουν ολοένα και περισσότερα προϊόντα χειλιών, τονίζει η Charlotte Liby, επικεφαλής της έρευνας.

Και last but not least: “Και τα ματ χείλη είναι ένα τεράστιο trend και πολύ περισσότερο τα γεμάτα χείλη τα οποία επανέφερε ως trend η Kylie Jenner. Και όσο εξακολουθούν να γυρίζονται βιντεάκια από τις vloggers για το πώς να μεγαλώσεις τα χείλη σου, τα κραγιόν θα παραμένουν κέντρο της προσοχής!”, συνέχισε.

Και φυσικά η Kylie θα είχε βάλει το χεράκι της με τον ίδιο τρόπο που η Cara πριν μερικά χρόνια επανέφερε τα παχιά φρύδια και εκτόξευσε αντίστοιχα τις πωλήσεις από τα προϊόντα ψροντίδας φρυδιών στα ύψη!

Και για να κλείσει σωστά αυτό το θέμα, σου δείχνουμε παρακάτω πώς να μεγαλώσεις τα χείλη σου με την τεχνική overlipping!

Read More

And More