Αυτός ο αφρός καθαρισμού είναι ότι καλύτερο έχουμε δει τελευταία!

Ως beauty editor περνάνε από τα μάτια μου 2975 διαφορετικά προϊόντα το μήνα. Και κάποια από αυτά είναι τόσο εντυπωσιακά που τα ανοίγεις το ίδιο δευτερόλεπτο και τα τεστάρεις στο γραφείο σου και αφιερώνεις τουλάχιστον κανένα μισάωρο σε συζητήσεις γι’αυτό με τα υπόλοιπα κορίτσια του TLIFE (είναι η ίδια στιγμή που δεν ακούγεται κανένα πληκτρολόγιο).

Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε αν στο γραφείο μας έφτανε αυτός ο αφρός για τον καθαρισμό του προσώπου που έχει προκαλέσει beauty alert στα social media!


Το πολύ, πολύ εμπνευσμένο προϊόν λέγεται Evita Beauty Whip Soap, φυσικά και θα ήταν κορεάτικο και ανήκει στην ομπρέλα του brand Kanebo.

Κι ενώ τα Kanebo έρχονται στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο προϊόν από την Ιαπωνία μπορεί να φτάσει στα χέρια σου online μόνο αν μένεις στην Αμερική αλλά αν θέλεις να το διαπιστώσεις και μόνη σου μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο επίσημο site, δηλαδή εδώ.

Μερικά ακόμη πράγματα για το συγκεκριμένο προϊόν που είναι τόσο υπερφανταστικό όταν βγαίνει από την συσκευασία του που απλώς λυπάσαι να καταναλώσεις είναι ότι μυρίζει τριαντάφυλλο, ενδείκνυται για ώριμες ηλικίες και σύμφωνα με το review της beauty editor του αμερικάνικου allure που έφτασε στα χέρια της (lucky her!) χρειάζεται να κάνεις εξάσκηση μερικές φορές μέχρι να βγάλεις την ποσότητα που χρειάζεται ακριβώς και όχι περισσότερο ή λιγότερο.

Εντυπώσεις;

Read More

And More