Beauty alert! Έρχεται συλλεκτική συλλογή Helmut Newton και MAC! Αποκλειστικές photo!

Στο Βερολίνο υπάρχει ένα εκπληκτικό μουσείο φωτογραφίας του Helmut Newton, του μεγαλύτερου ίσως φωτογράφου μόδας και γυμνής φωτογραφίας με εκείνη την edgy ματιά. Και είναι το ίδιο μουσείο που είχαμε επισκεφτεί πηγαίνοντας στο Βερολίνο με τη MAC για να γνωρίσουμε τα trends του Χειμώνα που παίζουν τώρα (σου είχαμε γράψει γι’αυτό το ταξίδι και τα trends της MAC εδώ).

Και τώρα, το σκηνικό επαναλαμβάνεται όχι με έδρα την γερμανική πόλη αλλά… τον κόσμο! Γιατί αυτή τη στιγμή, οι απανταχού beauty editors (κι εμείς αποκλειστικά στο TLIFE!) μεταφέρουν αυτή τη huge είδηση που αφορά τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της φωτογραφίας: η MAC σε συνεργασία με το Helmut Newton Estate μας συστήνει σε μια limited edition σειρά μακιγιάζ που συνοδεύονται από τα φωτογραφικά κλικς του πιο διάσημου και ανατρεπτικού φωτογράφου που πέρασε ποτέ από τη μόδα!

Παρακάτω σου έχουμε αναλυτικά όλα τα προϊόντα της σειράς που ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας!

Για τα μάτια:
– Point N’ Shoot Eyeshadow Palette
– Liquid Eyeliner
– Upward Lash

Για τα νύχια:

– MAC Studio Nail Lacquer απόχρωση Call Time Grey και Berlin in Purple
Για τα χείλη:
– Retro matte liquid lip color High Heels Red και Self Portrait Dark Plum

“Η MAC υποστηρίζει την επιθυμία του Helmut Newton που ήθελε το κοινό να βλέπει, να απολαμβάνει και να γιορτάζει τις φωτογραφίες του. Του άρεσε να ωθεί τα όρια του τι είναι κοινώς αποδεκτό αλλά παρέμενε πάντα κομψός και δυναμικός. Όπως ο Helmut Newton έτσι και η MAC ωθεί τα όρια στην ομορφιά. Και οι δύο είναι ταυτόχρονα μοντέρνοι και κλασικοί και μας δίνουν έμπνευση!”, λέει ο Tiggy Maconochie, παγκόσμιος ατζέντης του Helmut Newton Estate για την συνεργασία αυτή ενώ o James Gager, αντιπρόεδρος και creative director της MAC, συμπληρώνει: “Πάντα θαύμαζα την δουλειά του Helmut Newton- την ακρίβεια και το glamour, την δυναμική και την κομψότητα στα πρόσωπα των γυναικών που φωτογράφιζε. Είναι τιμή μου να δημιουργώ μια συλλογή μακιγιάζ η οποία αντικατοπτρίζει την “προκλητική” οπτική του μέσα από τη MAC”.

Μια λέξη: ανυπομονούμε!

Read More

And More