Beautyblender: πώς δημιουργήθηκε το σφουγγαράκι- θρύλος για το make up!

Θα μοιραστώ μαζί σου αυτή την σκέψη που κάνω 4551 φορές μέσα στην ημέρα: προσπαθώ να εντοπίσω που λες τι λείπει από την beauty αγορά και ποιο θα ήταν το επαναστατικό προϊόν που αν σκεφτόμουν και γινόταν πραγματικότητα θα έρχονταν τα πάνω κάτω στην beauty βιομηχανία!

Ας πούμε: να ανακάλυπτα το Beautyblender, εκείνο το θρυλικό σφουγγαράκι για το μακιγιάζ σε σχήμα αυγού όπως έκανε η Rea Ann Silva που σίγουρα έχει πάρει το μάτι σου κάπου και που στην Ελλάδα μπορείς να βρεις παρόμοια εκδοχή του στα Inglot και στα Sephora.

Πώς, όμως, δημιουργήθηκε αυτό το… gadget που αν αγαπάς την ομορφιά σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου; Να τι είπε η δημιουργός του στο Byrdie: “Δούλευα ως make up artist στην πρώτη σειρά της τηλεόρασης με υψηλής ευκρίνιας κάμερες και ήξερα πως χρειαζόμασταν ένα εργαλείο που να δημιουργεί αψεγάδιαστο πρόσωπο, χωρίς γραμμές και σημάδια. Ξόδευα ένα σωρό χρόνο κόβοντας σφουγγαράκια σε ελλειπτικό σχήμα έτσι ώστε να δημιουργήσω αυτό το εφέ σαν να έχει απλωθεί το make up με spray σε ένα πολύ ελαφρύ στρώμα αλλά χωρίς όμως τελικά να έχει γίνει έτσι.

Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει ή/και χρησιμοποιείς τέτοιο σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού;
1. Απάντησε στο poll παρακάτω
2. Δες εδώ τα 15 προϊόντα- θρύλους που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου!

Read More

And More