Billboard Music Awards 2017: ψήφισε το αγαπημένο σου beauty look!

Τα Billboard Music Awards είναι μια ακόμη πηγή έμπνευσης. ‘Η καλύτερα είναι η στοχευμένη πηγή έμπνευσης για τους τρόπους που θα κάνεις μακιγιάζ και θα φτιάξεις τα μαλλιά σου τους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί γίνονται σε αντίστοιχες καιρικές συνθήκες, έχουν πολύ τερακότα και άλλα τόσα wet look στα μαλλιά και αν δεν εμπνευστείς από οοοοοοοοολα αυτά, τότε από τι;

Δες παρακάτω, εμπνεύσου και φυσικά ψήφισε το αγαπημένο σου!

Vanessa Hudgens

Το beauty look της Vanessa Hudgens έφερνε αέρα από παλιό Hollywood: χαλαροί κυματισμοί, βαθιά φράντζα και μια υγρή peachy σκιά περιμετρικά του ματιού!

Rita Ora

Wet μαλλιά και μαυρισμένη, glossy επιδερμίδα: ένας αξεπέραστος beauty συνδυασμός που γίνεται ακόμη πιο ακαταμάχητος χάρη στο σβησμένο μαύρο μολύβι περιμετρικά του ματιού. Ένα trick γι’αυτό το εφέ στα μάτια: να απλώσεις ένα μαλακό μολύβι και να πιέσεις τα μάτια σου να κλείσουν δυνατά!

Kate Beckinsale

Κάτι που έχουμε ξαναδεί (αλλά δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε ξανά και ξανά!) είναι η τάση του κάποια να δανείζεται την απόχρωση του ρούχου της και για το μακιγιάζ της! Και αυτή η λεπτή cobalt blue γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου μας άρεσε πολύ!

Hailee Steinfeld

Με ελαφρώς wet look που ακολουθούσε την φορά της χωρίστρας και smudged eyes, η Hailee Steinfeld δεν έκανε τόσο focus στην exotic επιδερμίδα αλλά στο sexy βλέμμα.

Lea Michelle

Ο συνδυασμός του twisted top knot με την μαυρισμένη επιδερμίδα και τις λάμψεις στα σημεία που πρέπει ακριβώς ήταν αγαπημένος μας! Τον είδαμε στην Vanessa Hudgens και γιατί όχι, σύντομα και πάνω μας. Hint: προτίμησε τα κρεμώδη προϊόντα και τα bronzing lotions για το σώμα σου. Το μαυρισμένο πρόσωπο πρέπει να ακολουθείται από ένα εξίσου μαυρισμένο σώμα!

Read More

And More