Bling Waterlining: το beauty trend που πρέπει να έχεις αντοχές για να δεις!

Κατά καιρούς το instagram μας έχει συστήσει σε ένα σωρό περίεργα makeup trends. Makeup trends από αυτά που δεν τα υιοθετείς στην καθημερινότητά σου αλλά είναι ωραίο να χαζεύεις. Επαναλαμβάνω: είναι ωραίο να χαζεύεις. Ένα από αυτά είναι, ας πούμε, το feather brow.

Το πιο πρόσφατο trend, λοιπόν, του instagram λέγεται bling waterlining και πρέπει να έχεις κάποιες αντοχές για να το δεις. Και αυτό είναι προειδοποίηση! Το bling waterlining ξεκίνησε από την 18χρονη Sofie Petersen η οποία είναι instagrammer-makeup addict και η οποία, όπως δήλωσε στο αμερικάνικο allure, είχε αρχίσει να χάνει την έμπνευσή της, να μην της αρέσουν οι παλέτες της κι έτσι αποφάσισε να κόψει μια αλυσίδα και να την βάλει στο waterline της, δηλαδή στο εσωτερικό του ματιού της. Κι έτσι προέκυψε αυτό το trend!

Και αν αναρωτιέσαι πώς το κόλλησε, να σου πω ότι δεν τέθηκε καν τέτοιο ζήτημα. Απλώς το έκοψε, το τοποθέτησε στο waterline και έκανε πάρα πολύ γρήγορα για να πετύχει το κλικ.

Το βρίσκεις extreme; Τότε μάλλον δεν έχεις δει όλα τα παρακάτω που ανεβάζει συχνά πυκνά στον λογαριασμό της στο instagram!

Επίσης: αν θέλεις να κάνεις κάτι με το waterline σου, κάνε κλικ εδώ και δες τι κάνει το λευκό, το μαύρο ή το… καθόλου μολύβι στο waterline σου!

Read More

And More