Bobbi Brown: μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από την εταιρία της! Ποιο είναι το επόμενο βήμα!

Λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016 μια είδηση βόμβα (ήθελα πάντα να το πω!) έσκασε στον beauty κόσμο: η Bobbi Brown αποχώρησε από την Bobbi Brown, την εταιρία που έστησε μόνη της το 1991 και αγόρασε η Estee Lauder Coampanies τέσσερα χρόνια μετά. Και παρά το γεγονός ότι οι λόγοι της αποχώρησής της δεν είναι ακόμη και ίσως δεν θα γίνουν και ποτέ, γνωστοί αν παρακολουθείς το instagram της αντιλαμβάνεσαι μια πικρία. Αν όχι, ξεκίνα να το ακολουθείς ΤΩΡΑ!

Η Bobbi Brown, σήμερα, μίλησε για πρώτη φορά στο Refinery29 και χωρίς να ξεκαθαρίζει ακριβώς ποιο είναι το επόμενό της step, μας ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή στην καρδιά μας! Γιατί η Bobbi Brown δεν είναι απλώς μια ακόμη εταιρία καλλυντικών: είναι μια ολόκληρη φιλοφοσία για την ομορφιά. Μια απόλυτα απελευθερωτική προσέγγιση!


“Ήταν πολλά περισσότερα από το μακιγιάζ! Για περισσότερο από δύο δεκαετίες είχα το προνόμιο να μοιράζομαι με γυναίκες απ΄όλο τον κόσμο την φιλοσοφία μου για την ομορφιά! “Να είσαι αυτή που είσαι” ήταν το μάντρα μου για χρόνια και είμαι κυρίως περήφανη γιατί αυτό το μήνυμα κι αυτή η φιλοσοφία περάστηκε σε πολλές γυναίκες σε διαφορετικές ηλικίες σε όλο τον κόσμο!” έγραψε η ίδια στο κείμενό της για το Refinery29 και συνέχισε: “Ως make up artist συνειδητοποίησα η ίδια ότι ήμουν πιο χαρούμενη και είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν δεν σύγκρινα τον εαυτό μου με μοντέλα με τα οποία είχα την τύχη και την τιμή να συνεργάζομαι: Cindy, Naomi, Christie, Linda και Helena. Δεν έμοιαζα με αυτές και οι υπόλοιπες γυναίκες δεν έπρεπε να νιώθουν άσχημα γιατί ούτε εκείνες έμοιαζαν μαζί τους! Αντίθετα, έλεγα μέσα από τη δουλειά μου πόσο σημαντικό είναι να είσαι εσύ, η πιο βελτιωμένη εκδοχή του αυθεντικού εαυτού σου! Έμαθα στις γυναίκες να δημιουργούν όμορφες επιδερμίδες και το foundation να μην τις καλύπτει αλλά να γίνεται ένα με το πρόσωπό τους. Αντί για έντονα ρουζ και κοψίματα τους έμαθα πόσο σημαντικό είναι να φοράνε ένα ροζ χρώμα στα μάγουλά τους που μαρτυρά υγεία και φυσικότητα. Δεν δίδαξα τις γυναίκες απλώς μακιγιάζ! Ξεκίνησα ένα κίνημα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης!”.

Συνεχίζοντας έγραψε: “Ελπίζω οι γυναίκες να καταλάβουν πως το μακιγιάζ είναι για να αναδεικνύει παρά για να καλύπτει. Και σκοπεύω να γίνω μέρος αυτής της επανάστασης, όπως ακριβώς ήμουν και σχεδόν 30 χρόνια πριν!”.

Yeeeees, Bobbi! We are ready 4 u
Last chance info: Ο λογαριασμός της στο instagram είναι Just Bobbi Brown. Λες να είναι και ο τίτλος του νέου της brand, έστω ότι έχει στα σκαριά νέο brand;

Read More

And More