Brand καλλυντικών έκανε μήνυση στην Kim Kardashian!

Φαίνεται πως οι αδερφές Kardashian-Jenner έχουν περισσότερους εχθρούς παρά φίλους (ή/και καθόλου φίλους). Πριν αρκετό καιρό, λοιπόν, μια makeup artist είχε μηνύσει την Kylie Jenner για αντιγραφή. Και τώρα το σκηνικό επαναλαμβάνεται με την Kim Kardashian.

Όπως ξέρεις, η Kim πριν λίγο καιρό λάνσαρε την δική της σειρά καλλυντικών με το όνομα KKW BEAUTY (βλ. Kim Kardashian West Beauty), μια σειρά που την έκανε κάτι εκατομμύρια πλουσιότερη μέσα σε κάτι λεπτά. Επίσης, αν είσαι καλά μυημένη στον κόσμο της ομορφιάς, θα ξέρεις ότι εκτός από το brand KKW BEAUTY υπάρχει ένα ακόμη, ή μάλλον υπήρχε χρόνια πριν, το KW BEAUTY. Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο brand που πάντρεψε οργανικά καλλυντικά με το luxurious packaging ενώ τα αρχικά προκύπτουν από το όνομα του δημιουργού, Kjaer Weis.

Εκπρόσωπος του brand που μίλησε στο αμερικάνικο Glamour είπε: “Η μήνυση έγινε για να προστατεύσουμε το brand μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να εδραιωθούμε στην αγορά και να αποκτήσουμε την δική μας ξεχωριστή ταυτότητα”.

KW Beauty VS KKW Beauty: την απάντηση αναμένεται να δώσει το (beauty) δικαστήριο!

Read More

And More