Breaking! Τα μαλλιά του Brad Pitt στο Big Short ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ!

Μια από αυτές τις ταινίες που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες των γιορτών ήταν και το Big Short το οποίο πραγματεύεται την οικονομική κρίση στην Αμερική το 2008 και το κομμάτι της Wall Street. Αλλά επειδή εγώ α) δεν έχω ιδέα από μετοχές και β) δεν είμαι ο Τιμογιαννάκης ας κάνουμε focus στα μαλλιά των πρωταγωνιστών.

Λοιπόν, στην ταινία πρωταγωνιστεί το μισό Hollywood μαζί με τον Ryan Gosling που εμφανίζεται μελαχρινός και που όταν τον είχαμε πρωτοδεί θέλαμε να ελπίζουμε ότι πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο (και μετά σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο ταινίας και στα γράψαμε όλα εδώ) και φυσικά ο Brad Pitt. Και όλοι τους είναι αγνώριστοι με αυτά τα περίεργα μαλλιά που τους κάνουν να μοιάζουν περισσότερο με δημόσιους υπάλληλους παρά χολιγουντιανούς αστέρες. Να δες!

Από αριστερά (σε περίπτωση που δεν τους αναγνωρίζεις) να σου ξανασυστήσω τον Ryan Gosling, τον Brad Pitt και τον Steve Carell. Και όλοι τους φοράνε περούκες εκτός από τον Brad Pitt του οποίου τα μαλλιά είναι α-λη-θι-νά!

Η beauty αποκάλυψη έγινε όταν οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης, Adam McKay, μίλησαν για την ταινία. Ο Steve Carell αστειευόμενος για το… περουκίνι του είπε πως έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να πει ναι στην ταινία αυτή ενώ συμπλήρωσε ότι ο άντρας που υποδύεται είναι ο Mark Baum το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Steve Eisman και στην πραγματικότητα δεν έχει μαλλιά όπως αυτά που έχει στην ταινία αλλά η γυναίκα του, του αποκάλυψε ότι τον παντρεύτηκε για τα μαλλιά του (φιουυυυ).

Εκεί κάπου διέκοψε και ο Brad Pitt, παραγωγός της ταινίας που υποδύεται και τον πρώην τραπεζίτη Ben Rickert (αληθινό όνομα: Ben Hockett) λέγοντας: “Μπορώ να διακόψω λίγο; Υπάρχει κάποια παρεξήγηση σε αυτό. Τα δικά μου μαλλιά ήταν τα αληθινά μου μαλλιά!”.

Καθόλου περίεργο αφού μιλάμε για τον Brad Pitt ο οποίος καθόλου δεν διστάζει να αλλάζει τα μαλλιά του και να πειραματίζεται. Για του λόγου το αληθές, κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις beauty μεταμορφώσεις όχι μόνο του Brad Pitt αλλά και της Angelina Jolie!

Read More

And More