CHANEL AT COLETTE: μετά από αυτό το βίντεο θα θέλεις να αγοράσεις κόκκινο eyeliner!

Η Lucia Pica, Makeup and Color Designer της CHANEL, είναι από τις αγαπημένες μας makeup artists. Όχι μόνο γιατί έχει αναλάβει τα beauty ηνία ενός πολύ αγαπημένου μας οίκου, αλλά και γιατί η ίδια είναι το κορίτσι που θέλουμε να μοιάσουμε: effortless, chic, πολύ ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική. Με εξίσου ανατρεπτικές ιδέες στο μακιγιάζ. Όπως, το κόκκινο eyeliner στα μάτια!

Στις 15 Νοεμβρίου η ίδια συνάντησε ένα άλλο αγαπημένο μας it girl- icon, την Caroline de Maigret (έγινε ευρέως γνωστή από το How To Be A Parisian) στην Colette και στο πλαίσιο του project CHANEL AT COLETTE, συζήτησαν για την ομορφιά, την επόμενη συλλογή μακιγιάζ του θρυλικού οίκου ενώ μας έδωσαν πολύτιμα tips.

Η επόμενη συλλογή, λοιπόν, για την άνοιξη/καλοκαίρι του ’18 λέγεται CHANEL NEAPOLIS και είναι εμπνευσμένη από την πόλη από την οποία κατάγεται η Lucia Pica. Στην ίδια συλλογή το huge νέο είναι ότι θα δούμε powder lipstick το οποίο είναι το next big thing μετά τα liquid lipstick (ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ) ενώ μάθαμε πως το κόκκινο eyeliner με ένα touch χρυσό μεγαλώνει τα μάτια και πρέπει να μπει στη λίστα των αγορών μας (εγώ πείστηκα!).

Πάτησε play παρακάτω και απόλαυσε τα υπόλοιπα!

Read More

And More