Cat eye με κοψίματα! Τι είναι και πώς να το κάνεις!

Τα προχθεσινά Όσκαρ μεταφράζονται στον κόσμο της ομορφιάς σε πολλές ιδέες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας που είδαμε να υιοθετούν οι stars. Μια από αυτές τις ιδέες ανήκει στην πρέσβειρα της Lancôme Lily Collins και την makeup artist Fiona Stiles που επιμελήθηκε το look της για το 2017 Vanity Fair Oscar Party.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από μια… σχετική αρχή: έχουμε συνηθίζει να απλώνουμε το eyeliner στα μάτια μας με έναν συγκεκριμένο τρόπο σχηματίζοντας μια τραβηγμένη γραμμή συνήθως κατά μήκος. Η Lily Collins μας σύστησε στο cat eye με κοψίματα, μια λεπτομέρεια που θα κάνει όλη την διαφορά στο μακιγιάζ σου αφού αντί να τραβήξεις απλώς μια γραμμή πάνω, τραβάς αντίστοιχα και μια από την κάτω μεριά και ενώνεις.
“Το φόρεμα της Lily έχει αναφορές στην Art Deco κι έτσι ήθελα το makeup look να δείχνει λίγο πιο μοντέρνο.
Είναι μια ωδή στο παλιό Hollywood και ταυτόχρονα ‘κοιτά’ προς το μέλλον. Χρησιμοποίησα υγρό eyeliner για να δημιουργήσω ένα to cat με ‘κοψίματα’ ώστε να είναι πιο σύγχρονο. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τα χείλη με την βαθιά μπορντό απόχρωση ολοκληρώνουν αυτό το ultra-modern It Girl look”, λέει η make-up artist Fiona Stiles.

Παρακάτω, αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η makeup artist για το… οσκαρικό μακιγιάζ της Lily Collins.
ΠΡΟΣΩΠΟ:
– Η makeup artist χρησιμοποίησε το νέο Lancôme Teint Idole Ultra Long Wear Foundation στην απόχρωση 140 Ivoire Ν, και την Translucence Powder στην απόχρωση 100.
– Στα ζυγωματικά χρησιμοποίησε το Blush Subtil στην απόχρωση Lilac Love.
ΜΑΤΙΑ/ΦΡΥΔΙΑ:
– Grandiose Liner στην απόχρωση 01 Noir
– Οι υπέροχες βλεφαρίδες της Lily τονίστηκαν με δύο στρώσεις από τη μαύρη μάσκαρα Hypnôse
– Tα φρύδια τονίστηκαν με το Micro-Precision Brow Pencil στην απόχρωση Neutral Brown
ΧΕΙΛΗ:
– Le Caryon στην απόχρωση Plum
– L’Absolu Rouge στην απόχρωση Berry Noir

Read More

And More