Chanel Les Beiges! Βρήκαμε το επόμενό μας make up!

Η καθεμία από εμάς είναι και διαφορετική. Σε καθεμία από εμάς αρέσουν άλλα πράγματα στο μακιγιάζ, έχουμε διαφορετικό beauty routine, τα μαλλιά μας διαφέρουν. Όμως, σε ό,τι έχει να κάνει με το foundation ξέρω από πρώτο χέρι πως όλες μας ζητάμε τα ίδια πράγματα: ένα make up που να καλύπτει, αλλά να μην δημιουργεί αυτό το cake effect, να δίνει ζωηρό χρώμα υγείας και λάμψη αλλά χωρίς να φαίνεται ότι φοράμε κάτι!

Guess what! Όσο παράλογη και αν ακούγεται αυτή η beauty απαίτηση μόλις εντοπίσαμε εκείνο το foundation που μας τα προσφέρει όλα. Ή αλλιώς, το αόρατο foundation για ορατή λάμψη!

Chanel Les Beiges Healthy Glow: όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο αγαπημένο σου foundation!

Το foundation Les Beiges Healthy Glow ήρθε για να κάνει το φυσικό πιο stylish από ποτέ! Απλώνεται στην επιδερμίδα σου πολύ εύκολα, γίνεται ένα με αυτή αλλά το πιο εντυπωσιακό με το συγκεκριμένο foundation είναι ότι εξασφαλίζει λάμψη υγείας σε όλο το πρόσωπο και δίνει στα μάγουλα ένα φυσικό ανοψοκοκκίνισμα- δείγμα φρεσκάδας και υγείας!

Το foundation που κάνει καλό στην επιδερμίδα σου!
Σε απόλυτη αρμονία με όλη την σειρά foundation Les Beiges του οίκου Chanel, το ολοκαίνουριο Healthy Glow περιέχει στη σύνθεσή του ένα συγκεκριμένο συστατικό, το εκχύλισμα καλαγχόης. Η καλαγχόη είναι ένα φυτό γνωστό για την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε κάθε κλιματική αλλαγή. Όμως, πέραν την προστασίας και της ενυδάτωσης που εξασφαλίζει στην επιδερμίδα, το ολοκαίνουριο foundation του οίκου Chanel έχει και SPF25 που σημαίνει και προστασία από τη φωτογήρανση.

Tailor Made Foundation!
Μέχρι εδώ συμφωνούμε ότι αυτό είναι το foundation που κάνει την ανάγκη κάθε γυναίκας πραγματικότητα. Όμως, σε σχέση με το τέλειο foundation υπάρχει ένας ακόμη πολύ σημαντικός παράγοντας: ο τόνος! Για να είναι ιδανικό το αποτέλεσμα πρέπει το χρώμα να γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας. Ο οίκος Chanel που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη έχει φροντίσει και γι’αυτό! Έτσι, το ολοκαίνουριο Healthy Glow της οικογένειας Les Beiges κυκλοφορεί σε 8 αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει τέλεια!

Ανακάλυψέ το!

Read More

And More