Charlize Theron: τι λέει για την συνεργασία της με τον οίκο Dior και το άρωμα J’adore!

Η Charlize Theron είναι η πρωταγωνίστρια του αρώματος J’adore από το 2004 και όπως όλα δείχνουν (και είπε και μόλις η ίδια!) είναι κάτι που δεν έχει βαρεθεί ποτέ να κάνει. Mιλώντας στο περιοδικό Sunday Style της Αυστραλίας αποκάλυψε και το λόγο, ενώ είπε και μερικά πράγματα για την τελευταία της συνεργασία για το J’adore Eau Lumiere.

“Αυτή τη φορά θέλαμε η γυναίκα J’adore να παρουσιαστεί λιγότερο ως θεά και περισσότερο ως μια γυναίκα με σάρκα και οστά ώστε να τονιστεί η πιο χαλαρή και αισθησιακή πλευρά”.

Όσον αφορά το λόγο που δεν έχει κουραστεί λεπτό από αυτή τη συνεργασία: “Υπάρχει πάντα ένα καινούριο concept οπότε ποτέ δεν είναι βαρετό! Κάθε καμπάνια, κάθε φόρεμα και κάθε διαφορετικό beauty look με κάνει να νιώθω ενθουσιασμένη!”.

Η Charlize Theron που γεννήθηκε στην Αφρική αλλά από τα 16 της έμεινε στην Ιταλία όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων, αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα της αρώματα είναι τα λουλουδάτα και τα ξυλώδη γιατί της θυμίζουν πάντα τον τόπο καταγωγής της!

“Μου αρέσει ένα καλό μείγμα από λουλούδια και γη. Οι πιο δυνατές μου μνήμες έχουν να κάνουν με την φάρμα στην οποία μεγάλωσα! Και τώρα δεν μπορώ να ζω χωρίς την μυρωδιά των παιδιών μου!”.

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η πιο αγαπημένη σου μυρωδιά στον κόσμο; Έχεις φορέσει ή/και φοράς το J’adore; Comment! Comment! Comment!

Read More

And More