Chrissy Teigen: πώς ετοιμάζεται για το κόκκινο χαλί σε… 35 δευτερόλεπτα! Βίντεο!

Είναι η Chrissy Teigen και είναι ένα από τα πιο glam και αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω. Γιατί την ίδια στιγμή που είναι glam, την ίδια στιγμή είναι και super real στις αναρτήσεις της στο twitter και στο instagram όπου μοιράζεται μαζί μας αλήθειες όπως: τι χρώμα έχουν τα σεντόνια σου αν έχεις κάνει self tan και πέφτεις σχεδόν αμέσως για ύπνο.

Η προσωπική της makeup artist, λοιπόν, Emma Osborne, ανέβασε πριν λίγες μέρες στο instagram της ένα video σε fast forward όπου δείχνει όλη την διαδικασία ετοιμασίας της Chrissy Teigen σε 35 δευτερόλεπτα! Για να δεις, πάτησε play…


H Chrissy, έχει επλέξει το signature beauty look της που αποτελείται από bronze επιδερμίδα, nude χείλη, έντονα φρύδια και αυτές τις υπέροχες, μακριές, μπούκλες της (aka bouncy hair). Μερικά από τα προϊόντα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν εδώ είναι: Beautyblender, EX1 Cosmetics, Iconic London και Becca Cosmetics.

Ο πραγματικός χρόνος που χρειάστηκε ήταν μιάμιση ώρα, που σημαίνει ότι αν αποφασίσεις οοοοοοοολο αυτό να το κάνεις μόνη σου, θα πρέπει να υπολογίζεις ένα τρίωρο. Εγώ, εσύ και όλες εμείς που δεν έχουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τους top expert στις υπηρεσίες μας!

Read More

And More