Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.11.2016 | 00:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δεν θα μαντέψεις ποτέ πόσα βήματα υπάρχουν στο beauty routine μιας μέσης γυναίκας!

Δεν θα μαντέψεις ποτέ πόσα βήματα υπάρχουν στο beauty routine μιας μέσης γυναίκας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Έχεις μετρήσει ποτέ πόσα προϊόντα χρησιμοποιείς στο beauty routine σου; Ή μήπως έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν αυτά τα προϊόντα είναι πολλά ή λίγα σε σχέση με το beauty routine άλλων γυναικών; Αν είχες τέτοιου τύπου απορία το Yahoo News σου τη λύνει. Γιατί σύμφωνα με ένα άρθρο που ανέβασε λίγο πριν μια μέση γυναίκα χρησιμοποιεί 27 προϊόντα. Ναι, ει-κο-σι-ε-φ-τά!

Η έρευνα αφορά στις Βρετανίδες, αλλά με δεδομένο ότι μιλάμε για Ευρώπη (τρόπον τινά), δεν μπορεί να απέχει τόσο από τα αντίστοιχα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι Γαλλίδες ή οι Ελληνίδες ας πούμε! Κι ενώ μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει οι γυναίκες στην Κορέα να χρησιμοποιούν τόσα πολλά layers προϊόντων, το φαινόμενο φαίνεται πως εξαπλώθηκε και στον δυτικό κόσμο. Και μάλιστα σχετικά γρήγορα καθώς το 2006 οι γυναίκες αφιέρωναν 17 λεπτά στην φροντίδα του προσώπου τους και σήμερα ο αντίστοιχος χρόνος είναι τα 40 λεπτά.

Τι μπορεί να φταίει; Σύμφωνα με την Daily Mail η επιροή που ασκείται από τις... πλουμιστές Kardashian. Σύμφωνα με εμένα: όλος αυτός ο καταιγισμός ζηλευτών προϊόντων και οι νέες κατηγορίες (π.χ. essence που εδώ θα δεις τι προϊόν είναι και τι ακριβώς κάνει) στις οποίες δεν μπορείς να γυρίσεις την πλάτη σου αν θες να θεωρήσεις εαυτόν ενημερωμένο!

Εσύ τι λες;

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10