Δες όσα έγιναν στο beauty event της Olay και του TLIFE στο Hondos Center στη Γλυφάδα!

Αν είσαι fan αυτής εδώ της στήλης θα ξέρεις πως το TLIFE και η αγαπημένη μας Olay διοργανώνουν αυτά τα μοναδικά beauty events για να σε κάνουν να νιώσεις (και να γίνεις!) πιο όμορφη λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Μετά, λοιπόν, και το Hondos Center στο Χαλάνδρι (εδώ μπορείς να δεις όσα έγιναν) το δεύτερο σημείο συνάντησής μας ήταν η Γλυφάδα! Δεκάδες… κορίτσια (στο έχω ξαναπεί: για μένα είμαστε όλες κορίτσια!), πέρασαν από το Hondos Center στην Γλυφάδα για να μάθουν από κοντά μυστικά ομορφιάς, πώς να περιποιούνται την επιδερμίδα τους βήμα προς βήμα και να βρούμε μαζί εκείνη την κρέμα που ταιριάζει ακριβώς στις δικές τους ανάγκες (και όλες ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρεις την κρέμα σου!).

Από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 όλα τα κορίτσια που έκατσαν στο boudoir που είχε στηθεί ειδικά για το event έμαθαν όλα τα βήματα για να καθαρίζουν σωστά την επιδερμίδα τους και να απλώνουν την κρέμα τους με ειδικές κινήσεις μασάζ ώστε να κάνουν…. γυμναστική στο πρόσωπό τους και να δείχνουν νεότερες! Και κάπου εδώ να σου πω ότι τα χέρια της Αριστέας, αισθητικός της Olay, είναι μα-γι-κά!

Επίσης, σε όλη την διάρκεια του event κληρώνονταν δώρα και ήταν πολλές οι τυχερές που έφυγαν από το Hondos Center στην Γλυφάδα έχοντας πάρει μαζί τους την αγαπημένη τους κρέμα!

… Και ένα πλατύ χαμόγελο!

Αλήθεια, εσύ ξέρεις ποια είναι η σωστή κρέμα για το πρόσωπό σου; Την κρέμα σου πρέπει να την απλώνεις με ανοδικές ή καθοδικές κινήσεις; Πότε πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπό σου; Το πρωί ή το βραδύ;

Αν θες να σου λύσουμε τις beauty απορίες σου και να σου δείξουμε από κοντά όλα τα steps φροντίδας της επιδερμίδας σου υπάρχει ένα τελευταίο beauty event με την Olay που ετοιμάζουμε για σένα! Αυτό το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Hondos Center στο Περιστέρι! Και πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα φύγεις έχοντας πάρει δώρο τις αγαπημένες σου κρέμες!

Read More

And More