Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.10.2015 | 15:45
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Δες τα χειρότερα μακιγιάζ στην ιστορία (η Ελλάδα είναι μέσα)!

Δες τα χειρότερα μακιγιάζ στην ιστορία (η Ελλάδα είναι μέσα)!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Lisa Eldridge είναι μια από τις διασημότερες make up artists ΤΩΡΑ και official make up artist της Lancome. Επίσης, είναι η ίδια make up artist η οποία μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο Face Paint: The Story of Makeup που ουσιαστικά αναλύει την ιστορία του μακιγιάζ. Στο πλαίσιο του promo του βιβλίου της, λοιπόν, η Lisa Eldridge γύρισε ένα βίντεο στο οποίο η ίδια υιοθετεί τις τάσεις μακιγιάζ ανά δεκαετία, ξεκινώντας από την Κλεοπάτρα, προχωρώντας στην Αρχαία Ελλάδα και φτάνοντας στο σήμερα.

Ας σταθούμε στο σημείο της... Αρχαίας Ελλάδας (αν και πρέπει να δεις όλο το βίντεο γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον!): η Lisa Eldridge βάφεται με ενιαίο φρύδι (είναι η photo που βλέπεις παραπάνω) και λέει πως στην αρχαία Ελλάδα το μακιγιάζ ήταν έως και απαγορευτικό γιατί η θέση της γυναίκας ήταν να μένει στο σπίτι και να φροντίζει τον άντρα της. Στην αρχαία Ελλάδα. Που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού.

Anywayzzzz, το βίντεο έχει τρομερό ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με τα ιστορικά info σε σχέση με το μακιγιάζ που μπορείς να αποκομίσεις, οπότε πάτησε play!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10