Δες το boudoir στο οποίο ετοιμάζεται η Τατιάνα καθημερινά πριν βγει στην εκπομπή!

Για όλες εμάς, τα κορίτσια αυτού του κόσμου, ισχύουν πάνω- κάτω τα ίδια: λατρεύουμε τα καλλυντικά, μας αρέσει να μας φροντίζουν κι έχουμε ένα μέρος που λειτουργεί σαν το ησυχαστήριό μας, Ok, το beauty ησυχαστήριό μας! Αυτό δεν είναι άλλο από το boudoir μας!

Η Τατιάνα, λοιπόν, που εδώ και αρκετό καιρό στο instagram της μοιράζεται μαζί μας αγαπημένες στιγμές από την καθημερινότητά της (αλήθεια, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις την συνταγή που μας έδωσε για το φαγητό που μαγείρεψε το Σουκού εδώ! Υummy!), αποφάσισε να μας δείξει και το boudoir όπου ετοιμάζεται πριν βγει στην εκπομπή.


“Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν! Θα τα πούμε σε λίγη ώρα από το Τατιάνα Live” έγραψε κάτω από αυτή τη photo. Κλέψε ιδέες από το boudoir της Τατιάνας και στόλισε και το δικό σου με μερικά φώτα γύρω από τον καθρέφτη (κακός φωτισμός σημαίνει κακό μακιγιάζ και όλες την έχουμε πατήσει τουλάχιστον μια φορά όταν βγήκαμε σε φυσικό φως και εντοπίσαμε εκείνες τις διχρωμίες στο λαιμό), μερικά λουλούδια και αρωματικά sticks που θα κάνουν τον χώρο σου zen!

Θέλεις extra ιδέες για το boudoir σου; Κάνε κλικ εδώ και δες μερικές ακόμη έξυπνες ιδέες για να το διακοσμήσεις!

Read More

And More