Δες το κραγιόν του Tom Ford που έγινε sold out σε δευτερόλεπτα!

Τον ράπερ Drake μπορεί να τον γνωρίζεις. Μπορεί, όμως, και όχι. Κι επειδή το 2 έχει περισσότερες πιθανότητες να σου κάνω κάποιες βασικές συστάσεις. Κάποτε τα είχε με την Nicki Minaj αλλά το όνομά του ακούστηκε περισσότερο όταν η Madonna σε μια συναυλία τον έβαλε κάτω και τον φίλησε κι εκείνος έκανε μια γκριμάτσα φοβερής απέχθειας.

Αυτή την γκριμάτσα…

Ο Tom Ford εμπνεόμενος κατά πάσα πιθανότητα από αυτό το σκηνικό θέλησε να δημιουργήσει ένα κραγιόν με έμπνευση από τον ράπερ Drake που δημιουργεί και αυτόν τον συνειρμό: όποια το φοράει θα θέλουν να την φιλήσουν. Κι έτσι, δημιούργησε το Hotline Bling και του έδωσε μια θέση στην σειρά κραγιόν Lips & Boys.

Είναι το κραγιόν σε αυτή την μεταλλική μοβ απόχρωση που μπορείς να δεις παρακάτω και που το πιο βασικό info σε σχέση με αυτό το κραγιόν είναι πως όταν ανέβηκε για να πουληθεί στο net-a-porter έγινε sold out σε dt.

Και κάπως έτσι βγήκε το συμπέρασμα: ο ράπερ Drake είναι ο αρσενικός Kylie Jenner!

My mom bought all of them. Hey Ma.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης champagnepapi (@champagnepapi) στις


“Η μαμά μου αγόρασε πολλά από αυτά! Γεια σου μαμά!” έγραψε αστειευόμενος κάτω από αυτή τη photo.

ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ: Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι μοβ. Τα κραγιόν του Tom Ford μπορείς να τα βρεις στο attica. Αλλά εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει 10 μοβ κραγιόν που μοιάζουν πολύ με αυτό και που απευθύνονται σε κάθε μα κάθε budget!

Read More

And More