Διαγωνισμός Pantene Pro-V: αυτές είναι οι γυναίκες με τα πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά στην Ελλάδα!

Tο Pantene Pro-V έχει μια φιλοσοφία που μας αρέσει πολύ! Γιατί το Pantene Pro-V απευθύνεται σε όλες εμάς τις αληθινές γυναίκες που θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφες σε κάθε ηλικία.

Και ως συνέχεια της φιλοσοφίας αυτής το Pantene Pro-V διοργάνωσε τον διαγωνισμό “τα Υγιή και λαμπερά μαλλιά δεν έχουν ηλικία!” που ζήτησε από όλες εμάς να βγάλουμε προς τα έξω τη λάμψη μας και τον πιο όμορφο εαυτό μας χωρίς να σκεφτόμαστε την ηλικία μας! Τον συγκεκριμένο διαγωνισμό έτρεξε το Pantene σε συνεργασία με τα σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗ και τον αγκάλιασαν πολλές γυναίκες.

Επίσης, η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τον καταξιωμένο Hair Stylist Χρήστο Καλλανιώτη, την beauty blogger Αλεξία Ζαραδούκα, καθώς και τους εκπρόσωπους του Pantene Pro-V, Πάνο Μιζυθράκη και των καταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗ, Σταμάτη Δαυιδ και βέβαια τη λαμπερή Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η επιτροπή είχε πολύ δύσκολο έργο αφού όλες όσες συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές αλλά έπρεπε να υπάρχουν 4 νικήτριες, μια για κάθε ηλικία. Έτσι λοιπόν οι νικήτριες ήταν:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΔΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 20 ΕΤΩΝ
ΕΦΗ ΠΑΝΕΤΑ 30 ΕΤΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ 45 ΕΤΩΝ
ΝΤΙΝΑ ΣΑΒΒΑΡΙΚΑ 52 ΕΤΩΝ

Για να δεις την διαδικασία του διαγωνισμού αλλά και τις νικήτριες με τα πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Read More

And More