Δοκιμάσαμε τη συλλογή μακιγιάζ της Victoria Beckham και αυτό είναι το αγαπημένο μας προϊόν!

Από τις πιο δυνατές στιγμές στην ζωή μιας beauty editor είναι όταν ένα μεγάλο λανσάρισμα για το οποίο γράφει όλος ο κόσμος φτάνει επιτέλους στα χέρια της! Και αυτή η στιγμή όσο δυνατότερο είναι το λανσάρισμα βάσει και του ονόματος ή/και του οίκου καλλυντικών που εμπλέκεται τόσο δυνατότερη είναι και για την ίδια!

Πριν καναδυό μέρες, λοιπόν, μας έγινε η παρουσίαση των ολοκαίνουριων λανσαρισμάτων της Estee Lauder (είναι πολλά, είναι εντυπωσιακά και θα σε ενημερώνουμε για αυτά συνεχώς τους επόμενους μήνες). Εκεί, μεταξύ άλλων είδαμε σε πρώτη- πρώτη προβολή την ολοκαίνουρια, συλλεκτική και πολυαναμενόμη συλλογή της Victoria Beckham σε συνεργασία με την Estee Lauder.

Όλα τα προϊόντα ήταν super εντυπωσιακά αλλά αν είχαμε να επιλέξουμε μόνο ένα (σε έναν σκληρό beauty κόσμο), αυτό θα ήταν…


Ας γίνει η beauty αποκάλυψη…

Πρόκειται για την Morning Aura Illuminating Creme, μια κρέμα που λειτουργεί και ως ενυδατική και ως primer και δίνει super λάμψη στο πρόσωπό σου με το πού την απλώσεις. Ένα trick που μπορείς να κάνεις με αυτή; Κάνε μίξη ίσης ποσότητας illuminator και foundation και άπλωσέ το στο πρόσωπό σου. Τα κομπλιμέντα που θα εισπράξεις εκείνη τη μέρα θα οφείλονται στο trick αυτό! Ή μάλλον, στην κρέμα!

Δες παρακάτω το πρώτο make up tutorial της VB ever! Και γίνεται όλο με την συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ της που δημιούργησε σε συνεργασία με την Estee!


Η συλλογή έρχεται τέλη Οκτωβρίου- αρχές Νοεμβρίου και πρέπει να είσαι σε απόλυτη εγρόηγορση για να την αποκτήσεις μια και κάτι μου λέει πως θα γίνει sold out μέχρι να πεις… Posh!

Read More

And More