Έφτασε στο γραφείο! Η συλλογή Charlotte Olympia για τη MAC!

Υπάρχει μια μονάδα μέτρησης beauty χρόνου. Και είναι αυτή η χρονική απόσταση από την στιγμή που σε ενημερώνουμε για ένα λανσάρισμα μέχρι τη στιγμή που το λανσάρισμα αυτό φτάνει στα χέρια μας. Όπως συνέβη για παράδειγμα τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν σου είχαμε ανακοινώσει εδώ ότι η Charlotte Olympia πρόκειται να συνεργαστεί με τη MAC σε μια ακόμη limited edition συλλογή (διάβασε το νέο εδώ).

Και ο καιρός πέρασε και η συνεργασία πήρε σάρκα και οστά μέσα από 21 προϊόντα που θα θες οπωσδήποτε να βάλεις στο νεσεσέρ σου! Α! Κι ένα super νεσεσέρ!

Η σχεδιάστρια που έχει ως μότο της το The higher the heel the better you feel δημιούργησε μια συλλογή από ρετρό προϊόντα μακιγιάζ με έμπνευση από το παλιό Hollywood, τα 40’s και τα 50’s που έτσι κι αλλιώς αγαπά.

Παρακάτω, η top 3 λίστα μου…

Το ρετρό νεσεσέρ της Charlotte Olympia από το μπροστινό και πίσω μέρος…

Τα blotting papers, εκείνα δηλαδή τα χαρτάκια που απορροφούν την λιπαρότητα από το πρόσωπο. Ναι, αλλά όχι όποια blotting papers!

Το Retro Rouge Lipstick, σε μια πραγματικά ρετρό απόχρωση…

Βεβαίως, όλα αυτά είναι η δική μου wish list που προκύπτει από την υποθετική ερώτηση που κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις στον εαυτό μου (αν έπρεπε να διαλέξω μόνο τρία προϊόντα ποια θα ήταν) και παρακάτω μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από την ολοκληρωμένη ρετρό σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Και αν έχεις έστω ένα ζευγάρι Charlotte Olympia στην ντουλάπα σου, σίγουρα θα θες να αποκτήσεις ένα τουλάχιστον κραγιόν!

Read More

And More