Είναι viral! Αυτό το 6χρονο κοριτσάκι κάνει τα καλύτερα tutorials που έχεις δει!

Είναι πολύ cute να βλέπεις ένα εξάχρονο κοριτσάκι να φοράει τα τακούνια της μαμάς του και να είναι μουντζουρωμένο με κραγιόν μέχρι και στο μετώπο. Γιατί κανένα κοριτσάκι δεν ξέρει να κάνει μακιγιάζ και αυτό είναι απόλυτα λογικό (και κάνει και το κοριτσάκι cute).

Άρα: ένα κοριτσάκι που ξέρει να κάνει contouringnontouring και όλα τα εις -touring του μακιγιάζ στα έξι της δεν είναι cute, είναι spooky. Και ναι, αυτή είναι η δική μου γνώμη αλλά σοβαρά τώρα αν η κόρη μου στα έξι της ήξερε να βάφεται καλύτερα από εμένα θα την πήγαινα για εξορκισμό (δεν έχω κόρη).

Anywayzzz! Το κοριτσάκι λέγεται Bella Rose και έχει τρελάνει το internet γιατί κάνει make up tutorials μαζί με την Emily Louise κι έχει παραπάνω από εξαιρετικά skills, ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτό το κοριτσάκι υπάρχει στην ζωή… 72 μήνες! Πάρε μια γεύση παρακάτω…

Και αυτό…

Και αυτό..

Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω την γνώμη σου! Το βρίσκεις χαριτωμένο ή τρομακτικό; Έχουμε poll παρακάτω. Πάντως, για μένα το comment περιορίζεται στο ότι το κοριτσάκι λέγεται όμορφο τριντάφυλλο. Κι από εκεί ξεκινούν όλα! Α! Και δεν θα ήθελα να ξέρω πώς θα είναι η επιδερμίδα αυτού του μωρού όταν φτάσει στην ηλικία μου!

Read More

And More