Εμείς βρήκαμε το αγαπημένο μας make-up brand! Εσύ;

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει άπειρα προϊόντα μακιγιάζ και μπορεί να έχεις μπερδευτεί για το τι είναι ιδανικό για σένα. Η λύση είναι να βρεις την εταιρεία που εμπιστεύεσαι και να μην αναλώνεσαι στο ψάξιμο.

Δες πως μπορείς να αναγνωρίσεις μια «καλή» εταιρεία make-up και πως θα την εμπιστευτείς:
1. Προσφέρει κορυφαία ποιότητα
2. Έχει πολυετή πείρα στο χώρο της ομορφιάς
3. Τα προϊόντα της είναι καινοτόμα με εξελιγμένες συνθέσεις
4. Είναι συνυφασμένη με τα πιο hot trends
5. Προσφέρει προϊόντα με ποικιλία σε υφές και χρώματα για να βρεις το κατάλληλο για τις ανάγκες σου
Και όλα αυτά, σε προσιτές τιμές
Που πάει το μυαλό σου; Φυσικά στην ERRE DUE!
Θες foundation με ελαφριά κάλυψη, σαν δεύτερο δέρμα; Το Skinlike Foundation είναι το προϊόν σου. Αν πάλι, για σένα μετρά η διάρκεια και θες μέτρια, φυσική κάλυψη το Neverending Foundation 16hrs θα σε εντυπωσιάσει, ενώ αν προτιμάς πιο υψηλή κάλυψη, χρησιμοποίησε το Skin Perfection Foundation ή το Perfect Mat Foundation για ματ αποτέλεσμα και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη.
Σου αρέσει η απαλή, μεταξένια αίσθηση πούδρας στην επιδερμίδα σου; Η ERRE DUE σου προσφέρει ποικιλία σε πούδρες με διαφορετικές υφές και κάλυψη. Επίλεξε την Compact Powder Oil-Free για matte αποτέλεσμα ή την Camouflage Powder για μεγαλύτερη κάλυψη. Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ. H Mattifying Loose Powder ή η Fixing Loose Powder θα φιξάρουν το foundation σου και θα δώσουν ένα αέρινο, matte τελείωμα στο μακιγιάζ σου.
Δώσε χρώμα και υπέροχη λάμψη στα ζυγωματικά σου με το ρουζ My Fancy Blush ή τις Bronzing Pearls.
Αμέτρητοι συνδυασμοί για να παίξεις! Δέκα χρώματα σκιών μαζί στην Eye Shadow Palette θα σου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Αν λατρεύεις το satin αποτέλεσμα, η απάντηση είναι οι διπλές Luminous Duo Eye Shadow ενώ αν είσαι φαν του μεταλλικού effect, οι Liquid Metallic Eye Shadow είναι ιδανικές για εσένα.
Χρώμα στο Full! Δοκίμασε το Full Color Lipstick που έχει πλούσιο, λαμπερό χρώμα και 30 απίθανες αποχρώσεις. Αν πάλι σου αρέσει το matte αποτέλεσμα, το Velvet Matte Liquid Lipstick είναι σε υγρή μορφή και έτοιμο να σε καταπλήξει!
Στην Marvelash Effect Mascara θα βρεις την ιδανική μάσκαρα για όγκο σε 4 παιχνιδιάρικα χρώματα. Για σένα που θέλεις τρισδιάστατο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες, η Xcess 3D Mascara είναι συτή που χρειάζεσαι. Και μην ξεχνάς, όσο την εφαρμόζεις, τόσο το αποτέλεσμα “χτίζεται”. Κι απ’ ότι έμαθα, τώρα υπάρχει και σε waterproof, για να την έχει μαζί σου και στην παραλία.
Η ERRE DUE είναι expert σε προϊόντα make-up και ομορφιάς. Αν κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις την μοναδικότητά σου αυτή είναι σίγουρα η ERRE DUE.
Δεν μένει κάτι άλλο από το να τα ανακαλύψεις!

Read More

And More