Επιδερμίδα που δείχνει 10 χρόνια νεότερη; Δες πώς θα τα καταφέρεις!

Ας μιλήσουμε για την επιδερμίδα μας σε σχέση με την ηλικία μας (ή αλλιώς μια… εξίσωση που μας πονάει!). Όσο μεγαλώνουμε η επιδερμίδα μας μεγαλώνει μαζί μας. Εκτός από ρυτίδες και θαμπή όψη αυτό που βλέπουμε καθημερινά στον καθρέφτη μας είναι ένα κουρασμένο πρόσωπο το οποίο στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε πραγματικά κουρασμένες ή όχι, αν ξενυχτήσαμε το προηγούμενο βράδυ ή όχι, αλλά με το γεγονός ότι μεγαλώνουμε! Η κούραση είναι εκεί έτσι κι αλλιώς!

Η ερώτηση είναι (πέραν της διαπίστωσης): υπάρχει λύση;
Η απάντηση είναι: ΝΑΙ!

Olay Regenerist και δείχνεις 10 χρόνια νεότερη!
Ας μιλήσουμε τώρα με αριθμούς: μια σειρά, δύο μαγικά προϊόντα, δέκα χρόνια νεότερη! Η Olay Regenerist είναι μια επαναστατική σειρά που αποτελείται από τη κρέμα προσώπου 3-point Super Anti-ageing Cream και τον ορό 3-point Super Firming Serum με νέα τεχνολογία και συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της κούρασης της επιδερμίδας με σκοπό την αναζωογόνησή της για ορατά πιο σφιχτή επιδερμίδα, με πιο νεανική όψη, γεμάτη ενέργεια.

Cellular BioEnergetics (Βιοενεργητική) + Κούραση της επιδερμίδας
Χρησιμοποιώντας τις αρχές της Βιοενεργητικής, οι επιστήμονες της Olay ανακάλυψαν ότι τα επίπεδα βιοενέργειας στην επιδερμίδα του προσώπου μειώνονται με το χρόνο οδηγώντας σε αλλαγές τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.
Η έρευνα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι παρατηρείται απότομη μείωση στην κυτταρική βιοενέργεια της επιδερμίδας σε μια γυναίκα μεταξύ της ηλικίας των 20 και των 60. Ως αποτέλεσμα, η Olay προσδιόρισε επίσης πρόσθετα ερεθίσματα που μπορούν να βλάψουν ή να μειώσουν την παραγωγή ενέργειας της επιδερμίδας, εκτός της χρονολογικής γήρανσης, όπως η υπεριώδης ακτινοβολία. Η βιοενεργητική αποκάλυψε ότι η ώριμη επιδερμίδα όχι μόνο έχει διαφορετική όψη αλλά και ανταποκρίνεται λιγότερο στα αντιγηραντικά συστατικά λόγω μείωσης της βιοενέργειας – η έννοια της κούρασης της επιδερμίδας. Αυτό οδήγησε την Olay να αναδημιουργήσει τη σειρά της Olay Regenerist για να καταπολεμήσει την κούραση της επιδερμίδας και να βελτιώσει την εμφάνιση των γερασμένων κυττάρων και την ικανότητα της επιδερμίδας να ανταποκρίνεται στα αντιγηραντικά συστατικά.

Η επαναστατική αναβάθμιση της Olay Regenerist σχεδιάστηκε για τη βελτίωση της ανταπόκρισης της επιδερμίδας στην αντιγηραντική περιποίηση με την Τεχνολογία Αναζωογόνησης της Επιδερμίδας (Skin Energizing Technology), η οποία περιέχει ένα σύμπλεγμα συστατικών που πυροδοτούν την ανανέωση της επιφανειακής επιδερμίδας.

Από την έρευνα στα επαναστατικά αποτελέσματα!
Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 2.500 γυναίκες σε όλο τον κόσμο δείχνει ότι η νέα Olay Regenerist με τεχνολογία αναζωογόνησης της επιδερμίδας βελτιώνει την επιδερμίδα και καταπολεμά την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση του επιφανειακού στρώματος, αναζωογονώντας την όψη της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι η νέα αντιγηραντική κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων Olay Regenerist (Olay Regenerist 3-point Super Anti-Ageing Cream) αποδείχθηκε ότι αναζωογονεί την επιφανειακή επιδερμίδα 2 φορές ταχύτερα απ’ ότι μια πολυτελής κρέμα αξίας 250 δολαρίων, παρέχοντας υψηλή ενυδάτωση κατά 9 φορές μεγαλύτερη απ’ ότι 19 πολυτελείς κρέμες αξίας έως 500 δολαρίων.

Τα οφέλη διαπιστώθηκαν μόλις ύστερα από 10 λεπτά και συνέχισαν να βελτιώνονται για έως 4 εβδομάδες, αντιστρέφοντας την εμφάνιση ρυτίδων 10 ετών.

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα
10 χρόνια νεότερη μέσα σε μόλις 4 εβδομάδες:
10 λεπτά: Εμφανής βελτίωση της εμφάνισης σημαδιών γήρανσης, όπως οι γραμμές στα μάτια, βελτίωση της λάμψης και ενίσχυση της ενυδάτωσης
4 ημέρες: Η εντατική ενυδάτωση σφίγγει την επιδερμίδα
5 ημέρες: Αναζωογόνηση της επιδερμίδας έως και 2 φορές ταχύτερα ενισχύοντας την φυσική ανανέωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
7 ημέρες: Ορατή μείωση της εμφάνισης ρυτίδων
4 εβδομάδες: Αντιστροφή εμφάνισης ρυτίδων 10 ετών

Εσύ είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου δέκα χρόνια νεότερο και την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, πιο σφριγηλή χωρίς πόρους και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο; Έλα να το συζητήσουμε από κοντά και να μάθεις περισσότερα beauty tips τις επόμενες μέρες σε κάποιο από τα καταστήματα Hondos Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Η Olay, το TLIFE κι εγώ σε περιμένουμε σε ένα υπέροχο beauty event! Stay tuned! Σε επόμενα posts θα μοιραστούμε μαζί σου ώρα και μέρος!

Read More

And More