Επιτέλους έφτασε! Το ολοκαίνουριο eshop της MAC και τι αγοράσαμε!

Υπάρχει ένα huge νέο στον κόσμο της ομορφιάς! Και αυτό το νέο έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, aka λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είσαι έτοιμη; Η MAC άνοιξε το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλλυντικών στην Ελλάδα! Μετάφραση: εδώ και λίγες μέρες περνάω οοοοοοοοοοοολα μου τα βράδια (ok, και κάμποσες ώρες από το γραφείο, αλλά τι-σόι-beauty-editor-θα-ήμουν-αν-δεν-το-έκανα;) διαλέγοντας καλλυντικά και δώρα για τις εκλεκτές της καρδιάς μου.

Πριν, όμως, σου δείξω τις δικές μου ιδέες για beauty δώρα (έφτασαν ήδη στο σπίτι μου και περιμένουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο), να μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το ολοκαίνουριο eshop της MAC:

Στο www.maccosmetics.gr μπορείς να βρεις συγκεντρωμένα με ένα απλό search όλα σου τα αγαπημένα MAC καλλυντικά, εκείνο το κραγιόν ή το μολύβι χειλιών που έψαχνες και όχι μόνο! Εδώ θα έχεις πρόσβαση και σε limited edition συλλογές οι οποίες θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ με τις αγορές σου θα λαμβάνεις δώρο δύο δείγματα που θα επιλέξεις εσύ.

Ξέρω τι σκέφτεσαι! Και με τα πολύτιμα tips που μου δίνουν οι experts κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα κατάστημα MAC; Λοιπόν, αυτά τα tips δεν θα σου λείψουν ούτε εδώ. Απλώς κάνε κλικ στο section “ARTISTRY” όπου θα βρεις συγκεντρωμένους τους experts της MAC, την αγαπημένη μας Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, καθώς και video tutorials που μπορείς να αντιγράφεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και οπωσδήποτε πριν το first date (για να υπάρξει και δεύτερο…).

Κι επειδή, φυσικά, τίποτα καλύτερο από το shopping, και ειδικά το MAC shopping, στο eshop της MAC μπορείς να βρεις και να αποκτήσεις τώρα τα δώρα για τους αγαπημένους σου, και φυσικά, για σένα! Πέρασα ωωωωωρες ολόκληρες χαζεύοντας την limited edition συλλογή Nutcracker Sweet που είναι σαν να βουτάς σε μια άτακτη χώρα στην οποία θέλεις να μείνεις για πάντα.


Να, λοιπόν, τι διάλεξα!
– Για τη μαμά μου το σετ πινέλων Nutcracker Sweet Essential Brsuh Kit (€42.00). Μια συλλογή με όλα τα απαραίτητα πινέλα για το πρόσωπο και τα μάτια σε ένα super packaging που θα μπορεί να το έχει συνέχεια μαζί της για τα touch up στο μακιγιάζ της ανά πάσα ώρα!

– Για την αδερφή μου που αγαπά τα προϊόντα χειλιών μια παλέτα χειλιών με τις τρεις πιο χαρακηριστικές αποχρώσεις Viva Glam, ή αλλιώς, το Nutcracker Sweet Viva Glam Compact (€28.00) αλλά και το Nutcracker Sweet Viva Glamorous (€39.00)- ένα σετ για τα χείλη που περιλαμβάνει το δαμασκηνί lipstick και το λαμπερό Lipglass της Ariana Grande και bonus ένα νεσεσέρ που θα μπορεί να βάζει μέσα τα basic beauty goodies της από τη MAC! Και ναι, έχω τεράστια αδυναμία στην αδερφή μου!

– Για την κολλητή μου που είναι συλλέκτρια limited edition κραγιόν της MAC την απόχρωση Flamboyish από την συλλογή Nutcracker Sweer (€21.00) στην πιο flashy συσκευασία!

– Για μένα τη σκιά Magic Dust Eyeshadow από την εορταστική συλλογή Nutcracker Sweet (€25.00) και το ρουζ Magic Dust Powder Nutcracker Sweet, απόχρωση Υum Yum Yum (€37.00). 1. δεν μπορούσα να αντισταθώ 2. ο εαυτός μας αξίζει ένα καλό δώρο πού και πού!

Και τώρα μπορείς να σερφάρεις ελεύθερα εδώ, στο επίσημο eshop της MAC, για να διαλέξεις τα δικά σου δώρα. Αλλά σε προειδοποιώ: από την στιγμή που θα μπεις να ξέρεις πως θα εθιστείς!

Read More

And More