Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.05.2016 | 16:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Έρευνα: οι γυναίκες που πάνε βαμμένες στη δουλειά τους έχουν καλύτερο μισθό!

Έρευνα: οι γυναίκες που πάνε βαμμένες στη δουλειά τους έχουν καλύτερο μισθό!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Ένα από αυτά τα σοφά quotes που είχε πει η Coco Chanel είναι πως δεν πρέπει να κυκλοφορείς ποτέ απεριποίητη γιατί στην επόμενη γωνία μπορεί να σε περιμένει ο άντρας των ονείρων σου! Ή κάπως έτσι, τέλος πάντων! Και αν έχεις βρει τον άντρα των ονείρων σου δεν πρέπει να κυκλοφορείς απεριποίητη και για έναν ακόμη λόγο: για το καλό του μισθού σου!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από δύο κοινωνιολόγους, τους Jaclyn S. Wong και Andrew M. Penner, οι γυναίκες που πηγαίνουν μακιγιαρισμένες στη δουλειά τουςέχουν μισθό 20% πιο αυξημένο σε σχέση με τις υπόλοιπες. Και αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της έρευνας έχει διπλή ανάγνωση:
- Αφού έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες κάνουμε μακιγιάζ γιατί να μην αφήσουμε το ρουζ και τη μάσκαρα να βοηθήσουν;
- Αν αποφασίσουμε να σταματήσουμε το make up, από πεποίθηση ή ό,τι, θα κριθούμε από το αφεντικό μας; Ή ακόμη χειρότερα, κινδυνεύουμε να μας φωνάξουν από το λογιστήριο για μείωση μισθού;

Σε κάθε περίπτωση και όπως μου λέει και μια φίλη: "γυναίκα είσαι, όχι νταλίκα! Βάλε λίγο make up πάνω σου" (δεν την ακούω πάντα!).

Σε κάθε περίπτωση (no 2): δες εδώ tricks για να ετοιμαστείς πιο γρήγορα το πρωί και να κοιμηθείς και λίγο ακόμη!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10