Έρχεται το ck2, το νέο unisex άρωμα του Calvin Klein!

Έχω περάσει εφηβεία στα late 90’s/early 00’s. Που σημαίνει ότι εγώ και ένα ολόκληρο σχολείο φορούσαμε το ίδιο άρωμα. Το ckone. Και το φορούσαμε κορίτσια και αγόρια και χαιρόμασταν διπλά που εμείς (εγώ) και το αγόρι που θέλαμε (ήθελα) μυρίζαμε το ίδιο!

Αν έχεις περάσει εφηβεία στα late 90’s/early 00’s μεγάλωσες με αυτή τη μυρωδιά που είναι τόσο χαρακτηριστική των 16plus χρόνων σου όσο η μυρωδιά από τα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα. Και τώρα μια νέα γενιά πρόκειται να βιώσει ακριβώς το ίδιο συναίσθημα (ναι σε ΄σένα μιλάω!).

Το νέο είναι ότι ο calvin klein πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο unisex άρωμα, το ck2 (μετά το ck one) το οποίο α) δεν έχεις ιδέα πόσο ανυπομονώ να φτάσει στα χέρια μου και β) συνοδεύεται από ένα από τα πιο ανέμελα- απελευθερωτικά- ξέγνοιαστα- αγαπησιάρικα video που έχεις δει τελευταία (αν όχι σε όλη σου τη ζωή!).

Δες!

Το άρωμα θα ξεκινήσει το λανσάρισμά του από τον επόμενο μήνα και θα έρθει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2016! Δεν έχεις ιδέα πόσο… δεν κρατιέμαι για μια δεύτερη εφηβεία!

Read More

And More