Ετοιμάσου να ερωτευτείς τα λαστιχάκια μαλλιών στο τελευταίο show Chanel!

Βρισκόμαστε στο 2016. Αλλά θα μπορούσε να είμαστε και στο 1992! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουμε επιστρέψει για τα καλά στα 90’s και το βλέπουμε στα mood lipsticks (αυτά που αλλάζουν χρώμα με βάση τη θερμοκρασία του σώματός μας), τις χρωματιστές σκιές και πολύ πρόσφατα στα φλούο λαστιχάκια μαλλιών με όλα αυτά τα στολίδια πάνω τους όπως μας τα έδειξε ο οίκος Chanel. Άρα: η επιστροφή στα 90’s αποκτά άλλη βαρύτητα. Το είδαμε στην Chanel!

Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος κύριος Sam McKnight που έχει πάντα αυτές τις τέλειες εμπνεύσεις στα show του οίκου σε ό,τι έχει να κάνει με hair accessories μας έδειξε τα λαστιχάκια που θα δεις παρακάτω…


… Φορεμένα με τον τρόπο που θα δεις παρακάτω…

Και φυσικά στο instagram όταν ανέβασε την photo ο Sam McKnight υπήρξε το απόλυτο beauty alert και όλοι ζητούσαν ένα τέτοιο! Στα πρακτικά: επειδή δεν ξέρουμε ακόμη πού θα τα βρεις και κυρίως πόσο θα κάνουν, μπορείς να επενδύσεις σε φλούο λαστιχάκια, να πας μια βόλτα σε καταστήματα με χάντρες και άλλα πράγματα τύπου DIY και να τα φτιάξεις μόνη σου! ‘Οπως ακριβώς σου είχαμε δείξει πώς θα φτιάξεις μόνη σου από παλιά υφάσματα και ρούχα ένα άλλο φοβερό hair accessory που μας είχε δείξει 3-4 σεζόν πριν ο ίδιος!

Read More

And More