Φωτογράφιζε την ακμή της σε κάθε στάδιο και έγινε viral!

Σε αυτήν εδώ τη στήλη υπάρχουν μερικά πράγματα που επαναλαμβάνονται: όπως ότι η ομορφιάς έχει γυρίσει στο real beauty και άλλα εκθέτεις εκεί έξω όλη την αλήθεια σου γιατί αυτό είναι το πιο cool πράγμα που μπορείς να κάνεις. Επίσης: ότι έχω υποφέρει από ακμή. Ακμή ενηλίκων που είναι ένα εκνευριστικό πράγμα.Αυτό το θέμα, λοιπόν, συνδυάζει δύο πράγματα που αφορούν αυτήν εδώ τη στήλη. Θα σου εξηγήσω καλύτερα αμέσως…

Λέγεται Kali Kushner, είναι 22 ετών και για αρκετό διάστημα είχε ακμή. Αποφάσισε να πάρει χάπια για να το αντιμετωπίσει και αποφάσισε ακόμη όλο αυτό το ταξίδι της να το καταγράψει μέσα από έναν λογαριασμό που δημιούργησε στο instagram, το myfacestory.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η ίδια συγκέντρωσε 23.500 followers και ένα φανατικό κοινό που ταυτίζονταν μαζί της απόλυτα και μοιράζονταν τις δικές του beauty ιστορίες και τον “αγώνα” του για την ακμή!

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο allure για όλο τον αγώνα της για την ακμή και όλη αυτή την viral κατάσταση και είπε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν περίμενε αυτό που έκανε να έχει τόση ανταπόκριση και πως “ο κόσμος πιστεύει ότι ακμή έχει αυτός που δεν πλένει το πρόσωπό του. Αυτό δεν έχει καμία σχέση! Η ακμή έχει να κάνει με τις ορμόνες, με τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, με ένα σωρό πράγματα αλλά όχι με το πόσο καθαρός είσαι!”.

Επίσης: όσοι έχουν ακμή κάνουν το λάθος να πλένουν το πρόσωπό τους με σκληρά σαπούνια και να μην χρησιμοποιούν ενυδατική. Αυτό είναι huge λάθος: όταν το δέρμα στερείται το υδρολιπιδικό του φιλμ που δρα προστατευτικά, υπερπαράγει σμήγμα και άρα το δέρμα γίνεται πιο λιπαρό!

Αν εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές δίνεις τον δικό σου αγώνα με την ακμή, διάβασε αυτό το review. Ίσως σε βοηθήσει- ενθαρρύνει- μάθεις κάτι. Διάβασέ το, λοιπόν! Γιατί όσες έχουμε περάσει- περνάμε ακμή ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι!

Read More

And More