Fresh Couture! Το άρωμα του Moschino που θυμίζει απορρυπαντικό έρχεται στην Ελλάδα!

Το περασμένο Οκτώβριο σου είχαμε γράψει εδώ για το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Moschino, το Moschino Fresh Couture, που ήρθε για να μας επιβεβαιώσει ότι ο Jeremy Scott δεν κάνει αρώματα για την μυρωδιά. ΄Η έστω μόνο για τη μυρωδιά! Κάνει αρώματα για το packaging!

Το νέο με το θα-μπορούσε-άνετα-να-μπει-στο-ντουλάπι-με-τα-απορρυπαντικά άρωμα είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα. Στο mail μου έχω όλα τα επίσημα info από το Δελτίο Τύπου και στα μεταφέρω αυτούσια για να γνωρίζεις τα πάντα προτού αποκτήσεις το δικό σου μπουκάλι!

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο μπουκάλι, παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό, κάνοντας τη φιλοδοξία προσιτή σε όλους.
Αυτό το πολύτιμο άρωμα βρίσκεται σε μια μοντέρνα και κομψή συσκευασία, κατασκευασμένη από υλικά εξαιρετικής ποιότητας, με μια πινελιά χρυσού ως επισφράγιση της φινέτσας και της πολυτέλειας.
Το κουτί ανοίγει για να αποκαλύψει ένα απρόσμενο μπουκάλι «καθαρισμού» σε μια πολύ μοντέρνα ερμηνεία του οίκου Moschino για το σύγχρονο στυλ.
ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Ένα εκπληκτικό άρωμα με ζωηρούς και παιχνιδιάρικους τόνους και αίσθηση θηλυκότητας.
Οι έντονες και συναρπαστικές νότες κορυφής, μια ζωηρή συμφωνία ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ και ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟΥ, εμπλουτίζεται με τον έντονο και εξωτικό χαρακτήρα του YLANG YLANG.
Η μοναδική αίσθηση του ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ προσδίδει μια γεμάτη χρώμα, διασκεδαστική αντίθεση στις λουλουδάτες νότες καρδιάς, που είναι φτιαγμένη από μια κομψή και βελούδινη συμφωνία της ΛΕΥΚΗΣ ΠΑΙΩΝΙΑΣ και του ΟΣΜΑΝΘΟΥΣ.
Οι νότες βάσης υπογραμμίζουν τον εκλεπτυσμένο και σύγχρονο χαρακτήρα του αρώματος, χάρις στις αισθησιακές νότες των CLEAR WOODS, λευκού πατσουλί και AMBROX.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο JEREMY SCOTT
“Για μια ακόμα φορά ήθελα να πάω το άρωμα πέρα από τα όρια του πως πρέπει να μοιάζει ή πως πρέπει να είναι συασκευασμένο”.

Προτεινόμενη τιμή: €59.90/50ml στα Notos Galleries

Read More

And More