Geode hair: τα μαλλιά που θυμίζουν ορυκτές πέτρες είναι η νέα τάση στο χρώμα μαλλιών

Είναι τόση η πληροφόρηση πια και τόσες οι επιρροές που καθημερινά ακούς για ένα ολοκαίνουριο trend στο μακιγιάζ ή στα μαλλιά. Και αυτό το θέμα δεν αποτελεί εξαίρεση και κατανοώ απόλυτα ότι κάποιες φορές μπορεί όλο αυτό να σου είναι πολύ κουραστικό. Όμως, αυτό που πρέπει να κρατήσεις από αυτό το θέμα είναι ότι για όλο το 2017 θα ακούς για τάσεις που αντλούν την έμπνευσή τους από ορυκτά, πέτρες και ότι έχει να κάνει με τα έγκατα της γης. Πριν λίγες μέρες σου είχαμε πει εδώ για την τάση του ροζ χαλαζία στα νύχια και σου είχαμε δείξει βήμα- βήμα πώς να την κάνεις. Σήμερα, το trend εμπνέεται από άλλες πέτρες και… “σκαρφαλώνει” στα μαλλιά.



Το Geode Hair, όπως θα το δεις στα social, ξεκίνησε από την Cherin Choi, ιδιοκτήτρια του Ramirez Tran Salon στο Los Angeles, και το μυστικό όπως λέει η ίδια είναι πως “χρησιμοποιώ μια βούρτσα και περνάω το γαλάκτωμα με τα χέρια μου για να κάνω μίξη των χρωμάτων”.

Αν τώρα, η πρόταση αυτή δεν σου βγάζει κανένα νόημα, μπορείς πολύ απλά να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, να του δείξεις μερικές τέτοιες φωτό και να το συζητήσετε μαζί.


Τι λες; Πώς σου φαίνεται ως επιλογή; Θα το τολμούσες-ήσεις;

Read More

And More