Γιατί δεν θα δούμε ποτέ την Kate Middleton με κόκκινα νύχια!

Εννιά στις δέκα γυναίκες έχουμε αισθανθεί τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας μπερδεμένες για το τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας. Εκείνη η μία είναι η Kate Middleton. Γιατί σε αντίθεση με εμάς που μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο κλασικό κόκκινο, το πιο κλασικό μαύρο, τα nude και ένα σωρό ακόμη, η Δούκισσα του Cambridge μπορεί να κινηθεί μόνο στην τελευταία κατηγορία.

Σύμφωνα με το βρετανικό Marie Claire στα βασιλικά events επιτρέπονται μόνο φυσικά χρώματα στα νύχια και με δεδομένο ότι οι περισσότερες φωτογραφίσεις γίνονται τότε, η Kate Middleton κρατάει το μανικιούρ της πάντα φυσικό. Επίσης, αυτός είναι και ένας λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ, όπως έχουμε μάθει κατά το παρεθλθόν, τα βάφει μόνο με το Ballet Slippers της Essie. Kαι όσο κι αν λατρεύουμε αυτή την απόχρωση, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι φοβερά βαρετό να πρέπει να περάσεις μια ζωή ολόκληρη βάφοντας μόνο αυτό το χρώμα τα νύχια σου.

Μια ακόμη ιδέα: να παίζεις με τα nude όπως είχε κάνει η Kate Middleton στον γάμο της, δημιουργώντας την δική σου custom made απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε κάνει μίξη του Bourjois no 28 Rose Lounge και του Essie 423 Allure.

LAST CHANCE INFO: Αν δεν είσαι πριγκίπισσα, βασίλισσα, ό,τι και αν τα περιθώρια των επιλογών σου δεν είναι όσο στενά, τσέκαρε εδώ ποιες είναι οι τάσεις στα χρώματα για αυτό το φθινόπωρο!

Read More

And More