Γιατί η Charlotte Tilbury δεν θα υιοθετήσει το bare face trend ούτε στον… ύπνο της!

Μόνο αν δεν ζεις στον πλανήτη γη δεν θα έχεις ακούσει για όλη αυτή την τεράστια τάση του bare face που πρώτη ξεκίνησε το καλοκαίρι η Alicia Keys. Λοιπόν, το trend είναι huge και έχει κάνει πολλές από εμάς να ξεφυσήξουμε από ανακούφιση γιατί αυτό που (δεν) κάναμε για να έρθουμε στο γραφείο έγινε ξαφνικά τεράστια τάση!

Όμως, το συγκεκριμένο huge-huge-huge trend δεν βρίσκει όλες σύμφωνες και σίγουρα όχι την Charlotte Tilbury η οποία, όπως είχε δηλώσει και παλιά, κάνει μακιγιάζ ακόμη και για να πέσει για ύπνο ενώ έχει πει ότι το μακιγιάζ είναι το ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ κάθε γυναίκας!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Telegraph είπε: “Φοράω πάντα make up! Το φοράω από τότε που ήμουν 13 ετών κι έχει αλλάξει την ζωή μου. Όταν άρχισα να φοράω μάσκαρα οι άνθρωποι από 7 έως 70 χρονών αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και σύντομα κατάλαβα πόση δυναμική μπορεί να έχει το μακιγιάζ!” και συνέχισε λέγοντας ότι κανείς ποτέ δεν την έχει δει χωρίς μακιγιάζ ακόμη και ο σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη τρία χρόνια.

‘Ομως, η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι το μακιγιάζ δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, δεν είναι απλώς χρώμα αλλά “το μακιγιάζ είναι το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας! Το μακιγιάζ έχει τη δύναμη να τονώνει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας! Είναι απλό: αν δείχνεις όμορφη νιώθεις όμορφα!”.

Βεβαίως, όπως σου έχουμε ξαναγράψει εδώ η Alicia Keys έχει εντελώς διαφορετική γνώμη. Το μακιγιάζ την έκανε να νιώθει καταπιεσμένη, να έχει το άγχος των παπαράτσι και πως ακόμη, ακόμη βαρέθηκε να καλύπτει το πρόσωπο και την ψυχή της. Από την άλλη, όμως, και η Charlotte Tilbury έχει με τον δικό της τρόπο δίκιο αρκεί να μην συνδεθεί στο υποσυνείδητό σου η ανυπαρξία make up με την ανυπαρξία αυτοπεποίθησης.

Εσύ ποιας της γνώμη υποστηρίζεις περισσότερο; Charlotte Tilbury ή Alicia Keys; Έχουμε poll παρακάτω!

Read More

And More