Γιατί η Drew Barrymore βάφει τα μάτια της πριν πέσει για ύπνο!

Έχω έρθει στο TLIFE με αυτή την αποστολή: να φροντίζετε εντατικά την επιδερμίδα σας! Και να σας εκπαιδεύσω να μην πέσετε ποτέ ξανά για ύπνο χωρίς να έχετε φροντίσει το πρόσωπό σας και εννοείται ΠΟΤΕ με μακιγιάζ (τι σημαίνει είμαι κουρασμένη; Γι’αυτό υπάρχουν τα μαντηλάκια;).

Κι εκεί που είμαι τόσο προσηλωμένη στον στόχο κι εσύ έχεις κάμποσο πειστεί, έρχεται καναδυό χρόνια πριν η Charlotte Tilbury, μια από τις μεγαλύτερες make up artist του κόσμου και λέει ότι πριν πέσει για ύπνο βάφεται για να μην την δει ποτέ ο άντρας της αμακιγιάριστη. Ωραία! (δες το νέο εδώ).

Και μόλις είχαμε κι ένα δεύτερο βάφομαι πριν πέσω για ύπνο κρούσμα! Η Drew Barrymore, ένα από τα μεγαλύτερα icons των 90’s και ο λόγος που κάποτε ήταν τάση τα λεπτά φρύδια, είπε στο Allure: “Πριν πέσω για ύπνο και αφού καθαρίσω την επιδερμίδα μου και βάλω τις κρέμες μου βάφω τα μάτια μου. Βάζω μια λεπτή γραμμή στις εξωτερικές γωνίες του κάτω βλεφάρου. Βάζω ένα μαλακό μαύρο μολύβι και συνήθως το Flower That’s So Kohl. Ακούγεται λίγο τρελό αλλά ξυπνάω με ένα τέλειο smudged μακιγιάζ στα μάτια. Σηκώνομαι από το κρεβάτι, δεν κάνω απολύτως τίποτα και μου κάνουν κομπλιμέντα για το μακιγιάζ μου!”.

Ναι, Drew! Το tip σου είναι κάμποσο περίεργο και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο την ώρα που η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη να αναπληρώσει την φθορά που έχει υποστεί το πρωί να κάνεις μακιγιάζ στα μάτια σου.

Όμως, επειδή όντως τα smudged μάτια ή/και το after sex make up ή/και το bedroom eyes, όπως λέγεται, είναι huge τάση κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα το πετύχεις με τον σωστό τρόπο!

Read More

And More